Cele mai uşoare implanturi mamare, pentru prima dată în România

Ultima actualizare:

    Silicoanele B Lite sunt cu 30% mai uşoare decât varianta lor clasică
Silicoanele B Lite sunt cu 30% mai uşoare decât varianta lor clasică

În medicina estetică e mereu loc de invenții și descoperiri care să ajute deopotrivă medicii, dar și pacienții. Ieri, în România a ajuns cel mai ușor implant mamar din lume. Se numește B Lite și cântărește cu 30 la sută mai puțin decât un implant normal.

Prima operație reușită de implant mamar din lume a fost realizată în 1963, pe o pacienta din Texas, care poartă acele implanturi și în ziua de azi. De atunci și până acum, augmentarea mamară a devenit una dintre cele mai solicitate operatii estetice, iar de-alungul timpului, protezele mamare, implanturile sau silicoanele, așa cum sunt cunoscute de toată lumea, au suferit modificări și îmbunătățiri continue. Implanturi rotunde, anatomice, cu înveliș și textură cât mai calitativă, Mentor sau Allergan, pe toate le-am încercat. Însă iată că de astăzi, în România, mai précis în clinica medicului Constantin Stan, au ajuns cele mai ușoare implanturi din lume. Implanturile B Lite reprezintă prima inovație apărută pe piața implanturilor mamare în ultimii ani și sunt invenția chirurgului plastician Jacky Govrin.


    Dr. Constantin Stan, alături de chirurgul plastician Jacky Govrin
Dr. Constantin Stan, alături de chirurgul plastician Jacky Govrin

”Principiul acestor implanturi de fabricație germană, Polyttech, constă în folosirea unui înveliș texturat, care se utilizează de peste 20 de ani cu riscuri minime de complicații, în combinație cu un conținut complet inovator. În implanturile tradiționale, umplutura este compusă fie din gel siliconic, fie din apă sărată. Inovația adusă de B Lite stă în integrarea de microsfere minuscule în gelul siliconic, ceea ce face ca aceste implanturi să fie cu 30% mai ușoare decât implanturile clasice”,  a spus medical Govrin, present ieri la Cronos Med, din București. Constantin Stan este singurul medic din România care lucrează, de ieri, cu astfel de implanturi și ne-a vorbit despre avantajele, dar și de costurile unei  intervenții cu astfel de proteze. ”Astăzi vom introduce în România o nouă generație de proteze denumite B Lite. Avem două proteze cu același volum, dar greutate diferită. Proteza clasică are 340 de grame, iar B Lite are 240 de grame, greutate mai mică, însă același volum. De ce este important acest lucru? Fiind cu 30% mai ușoare decât implanturile clasice, implanturile B Lite sunt concepute să reducă stresul asupra țesuturilor moi pe termen lung, nu mai deteriorează glanda mamară pe termen lung, pacienta poate să se simtă mai bine, să facă sport. Aceste proteze sunt indestructibile, tehnologia e NASA, folosită în tot ce înseamnă construcția navetelor spațiale. Această tehnologie împreună cu învelișul special, face proteza complet invizibilă corpului. Costurile medii ale unei operații sunt cu aproximativ 1.000 de euro mai scumpe decât tehnica clasică, de 5.000 – 5.500 de euro, incluzând toate cheltuielile precum  anestezia, sala de operații,  îngrijiri post operatorii”, a spus Constantin Stan, pentru Click!


    Dr. Constantin Stan, alături de chirurgul plastician François Petit
Dr. Constantin Stan, alături de chirurgul plastician François Petit

Ieri, la clinica din Herăstrău, Constantin Stan a efectuat în premieră operația cu implanturi B Lite alături de inventatorul și medical estetician  Jacky Govrin, iar spre după amiază, o intervenție cu implant de fesier alături de cel mai bun medic din Europa, chirurgul plastician François Petit, chirurg plastician specialist în gluteoplastie. Ambele intervenții au fost transmise live la congresul Beauty Through Science, organizat de Prof. Per Heden în Stockholm. Tot ieri, medicul Constantin Stan a plecat spre Suedia unde va participa ca speaker la acest congres.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net