Clasamentul dietelor, de la ocupantele podiumului la cele descalificate. Dieta mediteraneean─â, medaliat─â cu aur

6 martie 2021
image
În dieta mediteraneeană este permis consumul vinului @shutterstockclickpentrufemei.ro

Inventarul kilogramelor acumulate, dar ┼či planurile de sl─âbit ├«ndr─âzne┼úe se fac ├«n prima parte a anului. Dac─â lucrurile nu sunt c├ónt─ârite realist, cele mai multe diete ├«ncepute cu aplomb risc─â s─â se ├«ndrepte spre frigider, nicidecum spre garderoba nou─â, cu cel pu┼úin un num─âr mai mic─â. ├Änainte s─â alegi dieta-minune, afl─â care este cea mai bun─â cur─â de sl─âbire a momentului, care sunt dietele s─ân─âtoase ┼či care sunt interzise de speciali┼čtii ├«n nutri┼úie.

Ideea de a ne opri asupra siluetei ┼či a celei mai bune diete ne-a venit dup─â ce am aflat din Raportul Mondial Anual, c─â dieta mediteranean─â sau regimul cretan ocup─â, pentru cel de-al patrulea an, consecutiv, locul I ├«n clasamentul dietelor s─ân─âtoase. Dieta aceasta este considerat─â de c├ó┼úiva ani buni ÔÇ×standardul de aurÔÇč ├«n nutri┼úie, ├«n prevenirea bolilor, pentru o stare general─â bun─â ┼či pentru longevitate.

C─â acest regim alimentar este unul pe c├ót de s─ân─âtos, pe at├ót de eficient c├ónd vine vorba despre sl─âbit, este confirmat ┼či de medicul specialist: ÔÇ×Da, ├«ntr-adev─âr, a┼ča este. Aceast─â diet─â este bogat─â ├«n fructe ┼či legume, pe┼čte gras, cum ar fi sardinele ┼či cerealele integrale, cu cantit─â┼úi modeste de carne ┼či lactate, cu con┼úinut sc─âzut de gr─âsimi. Unul dintre aspectele mai cunoscute este utilizarea gr─âsimilor mononesaturate, cum ar fi uleiul de m─âsline, ├«n loc de gr─âsimi s─âturate, precum untulÔÇč, rezumeaz─â doctorul Mihaela Ursache.

Citește aici totul despre dieta mediteraneeană și celelalte cure de slăbire la modă, dar și despre cele interzise.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
woman 591576 1920 jpg
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png
cuplu
femeie bronz jpeg