Cum să ai un ten impecabil înainte de nuntă. Secretele specialiștilor pe care orice viitoare mireasă vrea să le afle!

Orice mireasă își dorește să radieze în ziua nunții sale și de aceea este indicat să urmați un regim alimentar corespunzător, completat de un program de somn adecvat pentru ca tenul său să fie impecabil! Toate secretele le aflăm acum de la specialiști.

Mireasa pixabay jpg

Găsim o mulțime de recomandări și trucuri pentru machiajul sau coafura de mireasă pe internet, însă găsim prea puține sfaturi despre cum să avem un ten sănătos și strălucitor în ziua nunții. Ei bine, pentru asta este nevoie să urmăm câțiva pași simpli și să includem în regimul nostru alimentar câteva alimente recomandate de nutriționistul Lovneet Batra.

Ten strălucitor

Ce mireasă nu își dorește să aibă un ten fabulos în ziua nunții sale? Ei bine, nutriționista ne recomandă să includem un aliment esențial ce ne va oferi o strălucirea naturală a tenului. Vorbim, așadar despre rodie! Consumul de rodie va contribui la sănătatea tenului tău și astfel vei fi desprinsă din basme la nuntă!

1 ochi umflati jpg jpeg

Ochi umflați

Este posibil să vă confruntați cu ochi umflați în perioada în care pregătiți nunta, mai ales dacă nu aveți un program adecvat de somn. Așadar, pe lângă niște patch-uri de la frigider care îți vor reîmprospăta privirea, toacă niște castraveți, împreună cu sfecla roșie și aplică-le pe ochi timp de câteva minte. În plus, folosește și pliculețe de ceai verde pe care să le îngheți și aplică-le pe ochi timp de 10 minute pentru a ameliora umflăturile.

Oboseală

Cum spuneam, ochii umflați sunt problematici, și asta din cauza oboselii. Planificarea și pregătirile pentru nuntă pot afecta sănătatea fizică și psihică. Ia-ți 20 de minute din timp pentru a face exerciții fizice și pentru a consuma alimente și băuturi precum bananele, germenii, ovăzul, salata sau apa de nucă de cocos pentru a rămâne plină de energie. Mențineți un program de somn adecvat pentru a evita oboseala ce poate duce la probleme de sănătate grave.

Somn - femeie care doarme FOTO Shutterstock

Constipație

Balonarea apărută în urma problemelor de constipație poate fi unul dintre cele mai neplăcute lucruri, mai ales înainte de nuntă. Astfel, este recomandat în asemenea situații să mențineți un regim alimentar bazat pe multe alimente bogate în fibre. Alimentele bogate în fibre includ semințele precum cele de in, floarea soarelui sau dovleac. Este indicat să mâncați și iaurt, dar și anumite fructe precum prune sau caise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net