Două ingredient simple, regăsite în bucătăria oricărui român, te pot ajuta să-ți albești dinții acasă. După doar 7 zile, vei avea un zâmbet de invidiat

Vrei un zâmbet perfect ca cel al vedetelor de la Hollywood, fără să apelezi la ajutorul stomatologului? Nici o problemă, cu două ingrediente pe care le ai în bucătărie, vei avea cei mai albi dinți în doar 7 zile. Iată remediul natural uşor de folosit şi care dă rezultate rapide.

Două ingredient simple te pot ajuta să-ți albești dinții acasă / Foto: Freepik
Două ingredient simple te pot ajuta să-ți albești dinții acasă / Foto: Freepik

De ce să dai bani pe tot felul de tratamente pentru albirea danturii, când poţi să încerci o reţetă naturală de albire a dinţilor acasă? Acest remediu natural este uşor de folosit şi dă rezultate rapide. În doar 7 zile vrei avea un zâmbet perfect ca cel al vedetelor de la Hollywood. Iată cum se face!

Cum să îți albești dinții singur acasă cu două ingrediente

Deși cunoști regulile de îngrijire a danturii, de multe ori sari peste anumite etape, însă igiena zilnică a dinților este foarte importantă, pentru că împrospătează mirosul cavității bucale, previne formarea tartrului, apariția anumitor afecțiuni gingivale și a cariilor.

Dacă nu știai, coaja de portocală și frunza de dafin te pot ajuta într-adevăr să îți albești dantura. De preferat este ca, coaja de portocală, să fie tocată mărunt, iar frunza de dafin tot mărunt. Le amesteci și aplici amestecul pe dinți, pe o durată de 5-7 minute. După care clătești dinții cu apă caldă. Astfel, aplicând acest amestec o dată pe zi, timp de 7 zile, vei observa că dinții tăi sunt mai albi ca niciodată. De asemenea, după această metodă naturistă nu numai că vei avea dinții mai albi, dar vei simți și o aromă plăcută în gură.

Altă metodă

O altă metodă prin care îți poți albi dinții acasă este amestecul de ulei de măsline și oțet de mere. Amestecă o linguriță de ulei de măsline și o linguriță de oțet de mere într-un bol sau într-un pahar de unică folosință. Apoi perie dinții cu acest amestec. Dantura ta va fi vizibil mai albă, mai curată și mai strălucitoare.

Află că uleiul de măsline are grijă de gingiile tale și curăță bine spațiile dintre dinți. Oțetul de mere îndepărtează petele, mirosul neplăcut și chiar bacteriile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net