Exercițiul de doar 5 minute care te poate ajuta să elimini bărbia dublă

Dacă bărbia dublă este o problemă estetică care te afectează, o poți elimina cu acest exercițiu.

Poți scăpa de bărbia dublă cu un exercițiu de doar 5 min. Foto: Click.ro.
Poți scăpa de bărbia dublă cu un exercițiu de doar 5 min. Foto: Click.ro.

Bărbia dublă este rezultatul excesului de piele sau al acumulării de grăsime care se află pe gât, chiar sub maxilar, care în unele cazuri poate fi congenital, iar în altele, se manifestă datorită dietei pe care ai adoptat-o. Este o mare problemă estetică care ne afectează frumusețea feței, așa că astăzi vă vom învăța un exercițiu pentru a o elimina.

Așadar, dacă vrei să scapi de bărbia dublă, cu acest exercițiu de 5 minute vei avea rezultate garantate. Prin urmare, nu ar trebui să cheltuiți bani pe tratamente, produse scumpe și alte tehnici de înfrumusețare facială.

Care este cel mai bun exercițiu pentru a elimina bărbia dublă?

Pentru a-ți lua rămas bun de la bărbia dublă și a nu trece prin proceduri cosmetice, exercițiul indicat este targa sărutui. Pentru a face acest lucru trebuie să începeți prin a vă întinde bine spatele și asigurați-vă că îl mențineți ferm într-o poziție verticală. Apoi ridicați maxilarul în sus, ținând capul în linie cu gâtul.

În continuare, ar trebui să executați poziția unui sărut cu buzele, întinzându-le ca și cum ați fi de gând să le sărutați. Țineți această poziție timp de 5 minute, simțind că mușchii maxilarului și gâtului lucrează. În acest timp, întoarce-ți încet fața spre stânga, apoi spre centru, spre dreapta și în final în direcția opusă. Repetați această mișcare dintr-o parte în alta, atâta timp cât țineți poziția de sărut.

În paralel, pentru rezultate mai bune, este întotdeauna sugerat să vă mențineți spatele ferm și drept în timpul exercițiului pentru a evita întărirea bărbiei duble. Practicați această tehnică zilnic timp de câteva minute pentru a obține rezultate vizibile în cel mai scurt timp. Amintește-ți că perseverența și răbdarea sunt cheia pentru a vedea schimbări pozitive în aspectul feței tale, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net