Învață să-ți prepari șamponul natural la tine acasă!

Ultima actualizare:

    Dacă adaugi un vârf de cuţit de bicarbonat de sodiu în şamponul tău cumpărat din comerț o să-i sporești puterea de curăţare.www.clicksanatate.ro
Dacă adaugi un vârf de cuţit de bicarbonat de sodiu în şamponul tău cumpărat din comerț o să-i sporești puterea de curăţare.www.clicksanatate.ro

Şampoanele din comerţ vin la pachet cu ingrediente chimice, agenţi de spălare agresivi pentru scalp și păr, spumanţi, conservanţi, coloranţi, parfum, agenţi anticalcar, stabilizatori de PH. Produsele pregătite în casă pot să contribuie semnificativ la menținerea frumuseții tale în mod natural. Folosind șamponulși un scrub homemade, vei observa diferențe colosale între aceste produse și cele din magazine.

Șampon uscat 

Combină cantităţi egale de bicarbonat şi talc neparfumat într-un recipient al cărui capac prezintă mici orificii prin care să presari apoi amestecul pe scalp. Talcul potenţează acţiunea absorbantă a bicarbonatului.

Imediat după ce ai aplicat pe păr acest amestec, masează energic toată zona scalpului, lasă să acționeze 5-7 minute apoi periază-ti energic până la eliminarea particulelor.

Pont

Dacă adaugi un vârf de cuţit de bicarbonat de sodiu în şamponul tău cumpărat din comerț o să-i sporești puterea de curăţare.

Știai că...

...spuma nu curăță și nici nu igienizează scalpul? Cu cât face mai multă spumă un produs, indiferent că este pentru păr sau pentru curățenia domestică, cu atât mai multe substanțe chimice are.

Șampon cu argilă

Extrem de blând cu scalpul tău, fortifică părul subțire și moale, dându-i un pic mai mult volum.

Află pe clicksanatate.ro cum să faci propriul șampon contra căderii părului!

Cum recunoști displazia congenitală de șold

La ce te expui dacă aprinzi des lumânări parfumate în casă

image
image
image
image
image
image
barbat in camasa zambeste fericit jpg
Raluca badulescu jpg
zodii meteoriti png
image png
horoscop aprilie 2022 jpg
zodii relaxate jpg
horoscop, zodii, stres jpg
ciorba de pui cu legume si taietei webp