La ce te expui dacă usuci hainele în casă


    Cu cât este mai mare umiditatea în casă, cu atât mai mare este pericolul să te confrunţi cu apariţia mucegaiului.www.clicksanatate.ro
Cu cât este mai mare umiditatea în casă, cu atât mai mare este pericolul să te confrunţi cu apariţia mucegaiului.www.clicksanatate.ro

Dacă și tu obișnuiești să-ți lași rufele la uscat în casă, mai gândește-te o dată dacă acest obicei este pe atât de sănătos pe cât este de practic.

Pentru a nu te expune niciunui fel de pericol ar fi indicat ca după ce ai spălat rufele să ai un uscător electric care să le zvânte și apoi să le expui la o sursă direct de aer, de preferat pe balcon unde să fie măcar un geam deschis sau într-o camera în care să nu stea nimeni.

Pericol de astm

Unul dintre cele mai grave pericole la care te expui uscând hainele în casă este astmul. Specialiștii afirmă că uscarea hainelor în spațiile închise favorizează formarea umidității care duce la apariția mucegaiului.

În cazul în care nu ai spațiu suficient pentru a întinde rufele la uscat în casă și te confrunți deja cu problema umezelii peste limita acceptată, evită să le usuci sau lasă mereu un geam deschis în apropierea lor.

Usucă hainele doar în spații deschise

Cu cât este mai mare umiditatea în casă cu atât mai mare este pericolul să te confrunți cu apariția mucegaiului, a reacțiilor alergice și ulterior a afecțiunilor respiratorii.

Astfel că se recomandă aerisirea zilnică a tuturor camerelor, folosirea unui umidificator sau dezumidificator după caz și bineînțele al unui purificator.

Află pe Clicksanatate.ro din ce alte motive nu e indicat să usuci rufele în interior!

Un truc util în tratamentul hipertensiuniiSlăbește cu ajutorul meditației 

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 26 martie jpg
horoscop zilnic 26 iulie 0 jpeg
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
thumbnail Andrei Dutu jpeg