Monica Anghel și meniul dietei disociată cu care a slăbit 20 kg

Ultima actualizare:

    Monica Anghel și meniul dietei disociată cu care a slăbit 20 kg
Monica Anghel și meniul dietei disociată cu care a slăbit 20 kg

În ultimele luni, pe lângă Ozana Barabancea, și Monica Anghel a șocat publicul din România cu noua ei siluetă. Vedeta a dat jos 20 de kg în 5 luni cu dieta disociată și un meniul bine pus la punct. În plus, a și făcut sport când timpul i-a permis.

Monica Anghel și meniul dietei disociată cu care a slăbit 20 kg, la îndemâna oricui! Vedeta a dat 20 de kg jos și arată demențial. Nu a avut probleme de sănătate din cauza schimării bruște în alimentație.

Vedeta e acum mai suplă și mai sănătoasă. Monica Anghel a oferit un interviu pentru un forum de mămici în care a relatat, pe scurt, cum a reușit să slăbească 20 de kg în 5 luni, cu puțin sport. Cel mai important lucru de ținut minte dacă veți urma dieta disociată a Monicăi Anghel: trebuie să beți 3 litri de apă pe zi!

Dieta disociata - Cum a slabit Monica Anghel

”Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mancam carne, inclusiv mezeluri, organe si tocatura - fara orez. Urmatoarele trei zile erau dedicate legumelor si fructelor... si aici era permis orice in afara de orez, mazare, fasole verde, cartofi, banane, seminte, fistic, pere, struguri si fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smantana. Chiar si cand mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de branza.

Am reusit sa scap de 20 de kilograme... e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar in primele doua saptamani, iar dupa aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Ma frustra putin ideea, insa stiam de la sotul meu ca asa se intampla - dupa o slabire brusca se petrece una treptata. Chiar si organismul se obisnuieste cu un anumit regim de alimentatie si nu mai reactioneaza asa surprins.”

Dieta disociata Monica Anghel - meniu

  • Micul dejun - un ou fiert cu 50 de grame de brânză proaspătă mai puțin grasă sau cu cașcaval semidegresat și un ardei gras (verde sau roșu) cafea fără zahăr sau cu îndulcitor
  • Gustare 1 - un măr sau o felie de ananas sau 15-20 de sâmburi de migdale

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro! 

Dieta cu apă rece. Meniul pe zile pentru a slăbi rapid

Dieta ideală pentru femeile de peste 30 de ani

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net