Nuanțe de păr care te întineresc cu 10 ani. Vei arăta mai tânără, atrăgând privirile tuturor

Reprezentantele sexului frumos apelează dintotdeauna la diverse trucuri de înfrumusețare care le ajută să pară mai tinere decât sunt. Nuanța părului joacă un rol foarte important, căci dacă nu este aleasă atent, nu va reuși să pună în evidență frumusețea și trăsăturile feței. 

image

Există câteva nuanțe de vopsea care dacă sunt alese corespunzător, oferă un rezultat neașteptat și șterge din anii pe care îi ai. Descoperă mai jos 3 tipuri de culori ale părului, în funcție de caracteristicile aspectului tău. 

Importanța culorii părului nostru 

O culoare aleasă în funcție de nuanța pielii tale și de culoarea ochilor nu face altceva decât să întinerească doamnele și domnișoarele cu până la 15 ani. Specialiștii vin cu o serie de recomandări în rândul celor care doresc o schimbare care să le și avantajeze. Mai jos sunt prezentate 3 variante de nuanțe pentru care pot opta: 

De la brunet la caramel 

Părul în nuanță caramel / foto: Pixabay
Părul în nuanță caramel / foto: Pixabay

Majoritatea femeilor care sunt brunete se pot bucura de o adevărată transformare dacă optează să-și vopsească părul în nuanțe de caramel. Această alege oferă un look fresh și mult mai tânăr. 

Problema o reprezintă însă renunțarea la brunet, care necesită mai multe etape. Totuși, poți opta pentru colorarea vârfurilor și a câtorva șuvițe din față. 

Blondul căpșună 

Blond căpșună / foto: Pixabay
Blond căpșună / foto: Pixabay

Multe femei aleg să devină blonde, însă atenția specialiștilor este îndreptată acum către o nuanță folosită în rândul persoanelor cu tenul deschis la culoare: blondul căpșună. Este o culoare mult mai ușor de întreținut, iar vopsitul la câteva luni nu permite să-și piardă din strălucire. 

Blondul șampanie 

Blond șampanie / foto: Pixabay
Blond șampanie / foto: Pixabay

O altă nuanță de blond întinerește doamnele care vor să facă o schimbare radicală a look-ului. Dacă înainte nuanțele de blond platinat sau gri erau la modă, acum a revenit blondul șampanie. 

Această alegere o fac femeile care vor să obțină o nuanță a părului ușor rozalie, care le conturează perfect aspectul. Acest tip de blond a devenit un must-have în ultimii ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net