O poveste incredibil─â. O femeie dezv─âluie cum a sl─âbit 60 de kilograme

image
Ashley Munn cântărea peste 100 de kilograme înainte de a slăbi

F─âr─â s─â apeleze la pastile de sl─âbit, la ├«nfometare sau la opera╚Ťia de mic╚Öorare a stomacului, o femeie din Rom├ónia a reu╚Öit s─â sl─âbeasc─â 60 de kilograme. Cum a fost posibil, poveste╚Öte chiar ea, ├«ntr-un jurnal pe care l-a publicat online.

Experien╚Ťa de via╚Ť─â prin care a trecut a motivat-o pe t├ón─âr─â s─â-╚Öi fac─â povestea cunoscut─â. Acum c├óteva zile a lansat un blog pe care l-a intitulat sugestiv ÔÇ×Dieta-MinuneÔÇŁ. Aici, t├ón─âra care-╚Öi p─âstreaz─â anonimatul public─â zilnic articole ├«n care explic─â pas cu pas toate etapele prin care a trecut pentru a ajunge la o greutate normal─â.ÔÇ×E╚Öti la distan╚Ť─â de un Google Search dac─â vrei s─â afli ┬źcum s─â sl─âbe╚Öti s─ân─âtos┬╗ ╚Öi care e cea mai nou─â ┬źdiet─â-minune┬╗. Internetul este plin de ┬źde toate┬╗. ╚śi de adev─âruri, ╚Öi de minciuni. Cu toate astea, ceva te-a ┬źchemat┬╗ aici. ├Ämi place s─â cred c─â nimic nu este ├«nt├ómpl─âtor, nici m─âcar acest ┬źam─ânunt┬╗. Poate ai ajuns pe acest site pentru c─â te-ai s─âturat s─â fii folosit de comercian╚Ťi dornici s─â-╚Öi v├ónd─â produsele ╚Öi s─â mai speri ├«n miracole ├«nf─âptuite peste noapte. ├Än ceea ce m─â prive╚Öte, sigur nu este ├«nt├ómpl─âtor...ÔÇŁ, a╚Öa ├«ncepe jurnalul tinerei. Ca s─â ├«n╚Ťelegi cum func╚Ťioneaz─â dieta ei, trebuie s─â cite╚Öti filele de jurnal publicate de ea zilnic, ├«n ordine cronologic─â.ÔÇ×Povestea mea ar putea fi incomod─â pentru foarte mul╚Ťi, pentru c─â eu nu v├ónd nimic ╚Öi, aparent, nu am nimic de c├ó╚Ötigat... Dar aleg s─â o spun. Este felul meu de a mul╚Ťumi pentru ocazia pe care am avut-o de a experimenta a╚Öa ceva. Te asigur c─â, ├«n cele din urm─â, chiar am ceva de c├ó╚Ötigat. Mult mai mult dec├ót o sum─â de bani ob╚Ťinut─â dintr-o reclam─â sau dintr-un parteneriat mascat cu vreun produs-minune. Dac─â ├«mi faci aceast─â pl─âcere, s─â crezi ╚Öi s─â testezi, z├ómbetul pe care-l vei avea tu peste c├óteva luni c├ónd te vei privi ├«n oglind─â ╚Öi te vei g├óndi la mine ├«mi este mai mult dec├ót suficientÔÇŁ, a mai scris femeia.

Printre filele de jurnal publicate p├ón─â acum, t├ón─âra dezv─âluie c─â a apelat la ajutorul unui medic nutri╚Ťionist, dar nu ├«i dezv─âluie nici acestuia numele. ├Äns─â explic─â concret ├«n ce const─â ÔÇ×dieta-minuneÔÇŁ ├«ncercat─â de ea. Scopul ei pare s─â nu fie acela de a face reclam─â cuiva sau unui anume brand, ci de a promova un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos, prin puterea exemplului personal.

Ea a reu╚Öit s─â sl─âbeasc─â datorit─â unei re╚Ťele de socializare

image
Ashley Munn cântărea peste 100 de kilograme înainte de a slăbifoto: arhiva personală

Ashleigh Munn (24 de ani) din Sco╚Ťia s-a luptat cu kilogramele ├«n plus toat─â via┼ú─â. C├ónd era gravid─â a atins greutatea de 101 kilograme. Culmea e c─â t├ón─âra a g─âsit motiva╚Ťia de a sl─âbi pe Instagram, o re╚Ťea de socializare online. Toat─â povestea ei a fost dezv─âluit─â ├«ntr-un articol Click!

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 machiaj de zi jpg jpeg
za╚Ť de cafea frumuse╚Ťe pixabay
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
VISUAL DR  mITCAN sECRETELE FRUMUSETII png
L34KQmdE7yRna3G9wAPOCi4vpa3PuQK0uBEHz9ZQwHXfCVDAL LCZXbDTXdDPt6xt1WcVA iE 9gLi94m SJC PfksEMFD3vAb6Rr aS4hnxkdfV OkVUHlWveYwUnWhjbDKIdVisnRN8 uWCQ
QUWf5A GTTZJVkITynGuQSg8Ydh7t0um2zYQq jFM8QLqUMw mXURk85FqsVAu4n1W5Hirp3svLhl2eiMtl6hsnA59 FKDg2lUw9mKJz hSFbVwp3SVgEHtC47nG9laZcRB3ot7YhLl1oEUqSQ