6 sfaturi ca să ai dantura albă şi strălucitoare


    Dantura poate fi albită şi cu produse naturiste
Dantura poate fi albită şi cu produse naturiste

Dantura ta pare îngălbenită? Asta înseamnă că ori eşti fumătoare, ori consumi multă cafea, ori alimente foarte colorate. Pentru dinţi albi şi strălucitori poţi folosi, pe lângă pasta de dinţi cu efect de albire, şi alte trucuri care chiar funcţionează. Uite ce trebuie să faci!

Spală-te cu bicarbonat de sodiuBicarbonatul de sodiu ajută la albirea danturii însă trebuie folosit cu moderaţie, pentru a nu deteriora smalţul dinţilor. Presară bicarbonat de sodiu pe periuţă şi curăţă dinţii cu mişcări blânde de sus în jos.

Spală-te cu sare Şi sarea ajută la albirea dinţilor. Foloseşte sare fină de bucătărie şi procedează ca în cazul bicarbonatului de sodiu. Atenţie să nu-ţi răneşti gingiile!

Foloseşte lămâieClăteşte gura după fiecare periaj cu apă în care ai stors o lămâie. Poţi freca dinţii şi cu coajă de lămâie. Atenţie însă! Lămâia este acidă şi, dacă o vei folosi frecvent, îţi vei deteriora smalţul dinţilor.

Foloseşte coajă de portocalăCoaja de portocală nu are aciditatea unei lămâi, aşa că este un remediu de luat în seamă atunci când vine vorba despre dinţi îngălbeniţi de la tutun sau cafea. Curăţă dinţii cu o bucată de coajă de portocală şi vei vedea că, în timp, dantura ta va deveni mai albă şi mai strălucitoare.

Mănâncă căpşune Căpşunele şi merele sunt fructe pe care ar trebui să le consumi cu încredere ori de câte ori ai ocazia. Este recomandat ca, după fiecare masă, dacă nu te poţi spăla pe dinţi, să consumi un măr ca desert. Mărul curăţă dantura şi o albeşte, înlăturând petele galbene.

Spală-te cu oţet de mere După ce te-ai spălat pe dinţi cu pastă cu efect de albire, înmoaie periuţa în oţet de mere şi freacă uşor dinţii. Oţetul de mere are proprietăţi antibacteriene dar înlătură cu succes şi petele de tutun, cafea, vin roşu.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Machiaj simplu de seară
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Mască de față cu Aloe Vera jpg
măști de față pentru acnee jpg
Greșeli de îngrijire personală. Sursă foto: Pixabay
cele mai toxice si manipulatoare zodii feminine jpg