Stil de vedetă: Cum să obții un look precum Blake Lively

Ultima actualizare:

    Dacă îți dorești să cunoști secretele de frumusețe pe care le folosește Blake Lively și să-i folosești trucurile în vestimentația ta zilnică, citește în continuare articolul.foto: Shutterstock
Dacă îți dorești să cunoști secretele de frumusețe pe care le folosește Blake Lively și să-i folosești trucurile în vestimentația ta zilnică, citește în continuare articolul.foto: Shutterstock

Blake Lively este o actriță americană cunoscută de public datorită rolului Serenei Van Der Woodsen din Gossip Girl. Unul dintre cele mai de succes seriale din ultimele decenii a propulsat-o pe aceasta nu doar în pelicule hollywoodiene, dar și pe covorul roșu al unor cunoscute case de modă.

În 2012 a fost muză pentru Gucci, faimosul brand alegând-o ca imagine pentru parfumul Premiere. Și nu doar atât, căci Channel și L’Oreal au fost extrem de încântați să colaboreze cu actrița. Este frumoasă, are un stil proaspăt și autentic de a se îmbrăca, știe ce i se potrivește și este adorată de milioane de fani din întreaga lume.

Dacă îți dorești să cunoști secretele de frumusețe pe care le folosește Blake Lively și să-i folosești trucurile în vestimentația ta zilnică, citește în continuare articolul.

Ai grijă de părul tău

Orice femeie trebuie să aibă mereu grijă de părul ei. Nu este nevoie să mergi în fiecare săptămână la salon pentru a avea un fir de păr puternic și sănătos. Dacă te vopsești, așa cum face Blake, folosește măști speciale pentru părul vopsit și alege un șampon Kerastase în rutina de îngrijire.

Nu uita că uleiul de cocos este potrivit părului uscat și deteriorat. O dată la două săptămâni fă-ți o mască de păr din ulei de cocos, ulei de ricin și vitamina E. Vedeta americană este cunoscută pentru podoaba capilară de care are grijă utilizând des măști de păr.

Investește într-un sacou de calitate

Stilul masculin este din ce în ce mai căutat de femeia secolului XXI. Este comod, dar sexy în același timp. Nu este nevoie să fii posesoarea unui trup de supermodel pentru a te îmbrăca într-un costum cu influențe masculine.

Achiziționează-ți un sacou de calitate pe care să îl porți mult timp de acum încolo. Lively iubește să poarte sacouri, atât în culori închise, ușor de asortat, cât și în culori cât mai provocatoare. Poți să-l asortezi, așa cum face ea, cu o pereche de pantaloni cigarette sau cu unii cu talie înaltă și extrem de evazați. Dacă vrei să fii îndrăzneață, alege o fustă cu talie înaltă, peste genunchi, și niște pantofi cu toc cui. Acest gen de ținută merge perfect pentru birou, dar și în oraș după program.

Folosește accesorii

Se știe deja că accesoriul potrivit poate schimba în totalitate o ținută banală. Actrița de 32 de ani nu se teme de acestea, fiind văzută mereu pe străzile din New York sau Los Angeles cu o pălărie cochetă pe cap sau un șal voluminos.

Blake debordează de creativitate, recunoscând faptul că foarte rar se lasă pe mâna stiliștilor. Își cunoaște foarte bine trupul și știe ce-i place, iar moda îi oferă libertatea de a se exprima într-un mod autentic. Dacă vrei să te inspiri din stilul lui Blake Lively, folosește o pălărie boho și ghete înalte cu toc, asortate cu o fustă scurtă plisată. Adaugă un palton lung și simte-te ca Serena pe străzile capitalei. Acest gen de outfit nu este doar lejer, dar se potrivește de asemenea atât la o plimbare în parc, cât și la serviciu.

Stilul lui Blake este simplu, dar rafinat. Mereu creativă și adorând culorile, vedeta este o apariție spectaculoasă nu doar pe covorul roșu, dar și în afara lui. Combină machiajul simplu și coafura lejeră cu ținute elegante și simte-te încrezătoare în fiecare zi să cucerești lumea întreagă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net