Topul alimentelor antifoame
Mănâncă inteligent prin alegerea alimentelor bogate în substanțe nutritive care oferă o senzație de sațietate pentru o perioadă mai lungă decât cele obișnuite. Se spune despre ele că acționează ca o pastilă împotriva foamei.
Iată care sunt aceste superalimente!
Ouăle
Oul este superalimentul care nu trebuie să lipsească de pe farfurie la micul dejun. Datorită proteinelor, vitaminelor, seleniului, zincului, cuprului, fierului şi grăsimilor sănătoase, oul este considerat o pastilă naturală antifoame. Recomandat este să fie mâncat fiert (moale sau tare, după preferinţă).
Legumele şi fasolea
Atât legumele, cât şi fasolea sunt sănătoase şi sunt surse importante de substanţe nutritive (vitamine, minerale, fibre, fier şi acid folic), îmbunătăţind digestia şi oferind saţietate. Ele pot fi consumate sub orice formă, la mic-dejun, prânz şi cină.