Vopseaua de păr preparată în casă care te scapă de părul alb. Ai nevoie de 4 ingrediente naturale

Ultima actualizare:

Deși părul gri poate apărea de la vârsta de 20-30 de ani, este destul de rar să vezi persoane de acea vârstă cu păr alb. Adevărul este că de la vârsta de patru decenii putem observa părul alb sau gri. Așadar, cele mai afectate sunt femeile de 40 de ani, care trec prin diferite bătălii asupra canonului de frumusețe impus de societate.

Femeile de 40 de ani se luptă cu părul gri.
Femeile de 40 de ani se luptă cu părul gri.

Sfatul specialiștilor

Simțindu-se presate de aceste semne ale bătrâneții, femeile de 40 de ani caută o soluție imediată și o găsesc în coloranți. Aceste produse, cu substanțe chimice care dăunează pielii și scalpului, acoperă instantaneu părul gri, deși lasă efecte secundare asupra părului. În consecință, specialiștii în domeniu vă sugerează să folosiți metode alternative, precum vopseaua de casă despre care vă vom povesti mai jos. Există însă o vopsea de casă ce vă va acoperi părul gri în timp record.

Vopsea de casă cu turmeric și iaurt care vă va "șterge" imediat părul gri

Acest colorant de casă este făcut din două ingrediente vedete: turmeric și iaurt natural. La acestea se adaugă miere și ulei de cocos, pentru a avea rezultate de lungă durată și pentru a îmbunătăți îngrijirea părului.

Iată ce ingrediente sunt necesare pentru această vopsea făcută în casă

2 linguri pudră de turmeric

1/2 cană de iaurt natural

2 linguri ulei de cocos

1 lingură de miere.

Cum se prepară, pas cu pas

Combină toate ingredientele într-un recipient și amestecă-le până formează o pastă omogenă. Lăsați-l să se odihnească timp de 30 de minute la întuneric și aplicați.

Cum se utilizează

Pentru această sarcină de frumusețe, femeile în vârstă de 40 de ani ar trebui să își separe părul în secțiuni și să aplice vopseaua de casă folosind o perie pentru o distribuție uniformă. Odată făcut acest lucru, ar trebui să-ți acoperi capul cu un prosop și să-l lași să acționeze timp de 50 de minute pentru a se clăti în final cu apă caldă și a observa cum a dispărut părul gri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net