Ce tristă şi abătută e Alina Sorescu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De când s-a decis ca fetițele să locuiască la ea, Alina Sorescu (35 de ani) pare să aibe câștig de cauză în divorțul de designerul Alexandru Ciucu (46 de ani), cel care i-a fost soț timp de 12 ani. Dar în realitate trece prin momente foarte grele, dovadă stau și cele mai noi imagini cu solista, realizate zilele acestea de fotoreporterii Click! Este foarte slăbită și tristă. Alina ne-a povestit, în exclusivitate, care sunt motivele pentru care este atât de abătută.

Alina Sorescu foto: Blitz
Alina Sorescu foto: Blitz

Dacă pe rețelele de socializare publică imagini strălucitoare, în care este mereu cu zâmbetul pe buze, în viața de zi cu zi Alina Sorescu este vizibil foarte îngrijorată. Fotoreporterii Click! au surprins-o marți, în timp ce rezolva niște treburi în oraș. Deși s-a deplasat cu mașina ei, Alina a preferat să nu conducă ea, ci să apeleze din nou la ajutorul tatălui ei, Gabriel. Acesta și-a însoțit fiica până la un magazin cu haine bărbătești de fițe, aflat pe Șoseaua Nordului.

Foarte stresată de divorț și de zvonurile apărute recent despre o posibilă idilă dintre ea și un alt bărbat, Alina a fost foarte îngândurată și extrem de atentă în jur; pentru a se asigura că nu este urmărită s-a uitat de multe ori în spatele ei... Gestul ei este firesc, mai ales că în aceeași zi au apărut în presă primele zvonuri că ar putea avea deja o nouă relație.

Citeşte şi: Alina Sorescu răbufnește, în plin proces de divorț: «Se urmărește o înscenare»

„Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat Alina Sorescu, conform site-ului impact.ro. „Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului «Suflet de copil», pe care l-a regizat. Această poză nu are nici o legătură cu buchetul de flori”, a mai spus artista, pentru aceeași sursă.

«Prioritățile mele sunt fetițele»

Contactată de reporterii Click!, Alina liniștește zvonurile care spun că ea ar pute avea deja o nouă relație amoroasă.

„Observ că în ultima vreme, imediat după cea de-a două decizie a instanței privind domiciliul fetițelor la mine, apar în presă articole menite să mă discrediteze. Nu este nimic adevărat și e firesc să mă apar în astfel de situații. Așa cum am scris pe Instagram, buchetul de flori era pentru aniversarea unei prietene. Totodată, firma mea nu este în faliment, informațiile au fost interpretate eronat în mod voit. Și nu am o altă relație, așa cum s-a vehiculat. Prioritățile mele sunt fetițele și activitatea mea profesională”, a mărturisit solistă, în exclusivitate pentru Click!

Citeşte şi: Alina Sorescu, de-a lungul anilor: imagini cu schimbările de stil ale vedetei. Cum arăta când era adolescentă

De asemenea, a explicat și de ce nu conduce ea mașina: „Tată este mereu cu mine și mă ajută cu fetele și cu școala de muzică pe care o am. I-am avut mereu cu mine de mică și m-am sprijinit întotdeauna pe ei”.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț, după 12 ani de mariaj, după ce în luna ianuarie a acestui an artista a depus actele pentru separare. Cele două fetițe ale cuplului – Elena Carolina și Ana Raisa – locuiesc momentan alături de artistă, însă decizia instanței nu este una definitivă.

S-au cunoascut în culisele Festivalului Cerbul de Aur

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în culisele Cerbului de Aur, în anul 2008. Ea era prezentatoarea competiției, iar el se ocupa de partea de fashion. La doi ani după prima lor întâlnire, designerul și solista s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii discrete. În 2014 s-a născut prima lor fiică, Elena Carolina, iar Ana Raisa a venit pe lume în anul 2016. La începutul acestu an, Alina Sorescu a anunțat că divorțează de Aleandru Ciucu. Vestea acestei despărțiri nu a fost, însă, una surprinzătoare, căci de ceva vreme existau speculații conform cărora mariajul dintre cei doi se află la un pas de a se destrăma.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG