Dida Drăgan, fresh la 77 de ani. Celebra cântăreață este într-o formă de zile mari. Ce secrete are?

#Exclusiv Click!

Dida Drăgan arată impecabil la vârsta de 77 de ani…și nu o spunem noi, ci imaginile surprinse de paparazzi Click! vorbesc de la sine. Contactată de Click!, în urmă cu puțin timp, celebra artistă din Epoca de Aur, ne-a dezvăluit care sunt secretele sale.

Dida Drăgan, supranumită și „vocea de flacără”, a fost fotografiată, zilele trecute, de către paparazzii Click!, în timp ce ieșea din propria locuință din zona Dorobanți. Aceasta se îndrepta spre mașina unde o aștepta șoferul. Din informațiile primite de colegii de pe teren, cântăreața s-a îndreptat spre o clădire de birouri din zona Otopeni.

Din fotografii putem observa foarte ușor că Dida Drăgan avea un look foarte fresh.

„Nu fac nimic special pentru a fi mereu în formă! Ca orice om mă îngrijesc, mă spăl și cam atât. Nu am timp de alte lucruri speciale. Nu îmi fac niciun tratament special, nimic. Pot spune că Dumnezeu mă ține în brațe mereu.

De exemplu, astăzi, am o întâlnire mai importantă și mi-am pus pentru aproape trei ore, în cap, trei gălbenușuri de ou, nimic altceva. Nu am amestecat cu nimic pe lângă. Tot am auzit-o pe Maria Dragomiroiu că își pune gălbenuș de ou în cap și are acel păr frumos. așa că am să fac și eu lucrul ăsta, să încerc. Mai folosesc o cremă de hidratare de față când îmi aduc aminte în rest nimic altceva”, a declarat Dida Drăgan, pentru Click!

Dida Drăgan, artista – furnicuță

Pentru că și-a respectat mereu profesia și a muncit tot timpul pentru a ajunge unde este astăzi, Dida Drăgan are agenda încărcată în fiecare zi:

„Am activitate intensă, în fiecare zi, da este adevărat. Nu renunț la orele de canto, la repeții și mai nou sunt foarte fericită că urmează să lansez o nouă piesă care o să se numească <Lumina din ochii tăi>. Am muncit mult la ea”.

Ținute black (negre – n.r)!

Din imagini putem observa și că celebra Dida a ales să poarte pentru o zi de toamnă, agitată și călduroasă, haine de culoare neagră: o pereche de pantaloni și o bluză simplă ce erau accesorizate la o geantă de culoare neagră.

„Mă îmbrac în negru mereu, iar uneori îmi mai pun și câte o bluză albă, dar asta uneori. Țin minte când am debutat eu, și eram la începutul carierei mele la un spectacol mare pe care l-am susținut în Germania, și eram toată îmbrăcată în negru, iar nemților nu le-a plăcut acest lucru, dar eu toată viața mea m-am îmbrăcat în negru”, a conchis pentru Click!, Dida Drăgan.

Click! spune

Dida Drăgan s-a născut în județul Dâmbovița, în anul 1946. Datorită devotamentului său pe plan profesional și a dorinței ei de a fi mereu în prima linie, a ajuns o mare stea a muzicii românești. Cântăreața are și un talent nativ când vine vorba de scriitură, fiind apreciată chiar și de marele poet Nichita Stănescu, care o numea „Doamna Oscar”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net