Drama Silviei Dumitrescu de sărbători! După cine suspină?

#Exclusiv Click!

Silvia Dumitrescu este plină energie la 63 de ani și surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale, la evenimentele mondene. Anul acesta, de sărbători, cântăreața va petrece, însă, doar cu soțul ei și cu prietenii apropiați. Nu-l va avea alături pe fiul ei, care este plecat în Vietnam și care foarte rar mai dă pe acasă.

 Silvia Dumitrescu și soțul ei

De mai bine de 30 de ani, Silvia Dumitrescu și chitaristul Florin Ochescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Fiul lor, Iulian, este un pianist deosebit de talentat. Solista este o mamă tare mândră de fiul ei, mai ales că feciorul a și moștenit pasiunea pentru muzică a părinților.

Iulian a preferat să studieze muzica clasică și a urmat cursurile Colegiului Naţional de Muzică George Enescu şi pe cele ale Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti. Membru al grupului Ludens Piano Trio, tânărul este un pianist desăvârșit şi susţine, în prezent, spectacole mai mult în străinătate. Iulian Ochescu a și câştigat numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale.

Silvia Dumitrescu: „O să fac Crăciunul la Dana Bartzer și Dan Craimerman”

Silvia Dumitrescu îi duce dorul tot mai tare fiului ei, căci, în ultima perioadă, băiatul nu prea mai stă pe acasă. Nici măcar de sărbători nu va fi cu părinții lui, fiind plecat tocmai în Vietnam.

O să fac Crăciunul, ca în fiecare an, cu familia la Dana Bartzer și Dan Craimerman. Băiatul nostru e plecat în Vietnam, din păcate nu este alături de noi. El cântă, e pianist și are contract și e mai tot timpul plecat.

Se întoarce abia în februarie și o să ținem legătura pe aceste rețele ca să ne și vedem. Vine din ce în ce mai rar pe acasă. Sunt totuși fericită că are de lucru, că e pe scenă, cântă, pentru că pentru asta s-a pregătit, asta-i place să facă și mergem înainte!”, ne-a declarat solista, emoționată.

La 63 de ani, Silvia Dumitrescu recunoaște că a început să mai scârțâie pe ici pe colo.

Deocamdată, mă simt foarte bine. E normal, totuși, ca la vârsta mea să mai apară și niște probleme, mai ales în zona lombară. Încerc sa fac mișcare, să merg la înot, aqua-gym, va trebui să-mi fac mai mult timp pentru asta. Dacă ești o persoană activă și faci ce spune doctorul scapi cu o coloană dreaptă în cazul meu!”, ne-a mai spus solista.

Silvia Dumitrescu și Dida Drăgan au câte un fiu cu același bărbat! 

Silvia Dumitrescu (62 de ani) și Florin Ochescu (70 de ani) s-au căsătorit în anul 1993, iar împreună au împreună un băiat, pe Iulian Ochescu, în vârstă de 29 de ani. Între artistă și soțul ei este o diferență de vârstă de 8 ani.

Ne-am îndrăgostit la prima vedere, la o petrecere. El mă plăcea foarte mult şi mă urmărea, era interesat dacă sunt cu cineva. Eram foarte buni amici şi m-a învăţat multe, iar relaţia noastră a început să fie mai mult decât o simplă amiciţie. La o altă petrecere, m-a invitat la el să vedem un concert al Tinei Turner.

A pus caseta, dar n-am văzut nici până azi înregistrarea. Trei zile am stat la el. După ce ne-am căsătorit, ne-am contrazis, n-am găsit reţeta unei căsnicii perfecte, însă între noi există înţelegere, încă e umor în casă, râdem cu lacrimi, ne înţelegem necazurile unul altuia”, declara Silvia Dumitrescu, despre mariajul cu Florin Ochescu, în 2019.

Silvia Dumitrescu (63 de ani) s-a luptat ani buni pentru inima chitaristului Florin Ochescu (70 de ani) cu Dida Drăgan (74 de ani) . Amândouă au câte un fiu cu artistul.

Dida Drăgan s-a cuplat cu Florin Ochescu, după ce a divorţat rockerul Petre Magdin şi . din iubirea lor a rezultat un fiu, Florin Ochescu jr, care locuieşte alături de mama lui în Elveţia. Dida Drăgan a trecut greu peste despărţirea de Ochescu și a căzut chiar depresie când l-a pierdut pe chitarist.

Florin Ochescu este chitaristul care a făcut istorie cu trupe legendare ca Sfinx, Iris sau Holograf.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net