Gică Popescu e model la 55 de ani! Fostul fundaș al Naționalei îi face concurență până și lui Victor Slav

#Exclusiv Click!

Nu mai e fotbalist, dar e model, la 55 de ani! Gică Popescu este într-o formă fizică de invidiat, deși anii au trecut și peste el! ”Baciul”, însă, trage tare la sală, în fiecare dimineață, și asta se vede! Paparazzii Click! l-au surprins pe fostul fundaș al Naționalei luându-și cafeaua în zona Floreasca. Antrenorul arată și se poartă de ... milioane!

Gică Petrescu se dă mare cu fizicul pe calea Floreasca!

Zici că nici nu au trecut anii peste Gică Popescu! Nu tu burtică, nu tu șunculițe, nici măcar o bucățică de piele lăsată! ”Baciul” se menține într-o formă fizică de invidiat, la cei 55 de ani, împliniți anul acesta, în luna octombrie! Arată impecabil și se îmbracă după ultimele tendințe ale modei. A fost fotbalist model și familist convins, iar asta se vede! Antrenorul și-a păstrat silueta intactă, exact ca pe vremurile când marca pentru echipa naționalei a României, în postura de fundaș.

Citește și: Gică Popescu, amintiri dureroase! Ce i s-a întâmplat în pușcărie în noaptea în care i-a murit tatăl: "M-am prăbușit"

Acum, fostul fotbalist face furori pe stradă când apare și întoarce capete! Gică Popescu a fost surprins, de paparazzii Click, într-o duminică însorită, într-o zona de fițe, fix  pe Calea Floreasca.

Fostul căpitan al Barcelonei a descins din noul său bolid marca BMW, de culoare albă, și a mers să savureze o cafea la o terasă de lux, situată în zona Floreasca.

Președintele echipei Farul Constanța și-a băut cafeaua liniștit alături de un bun prieten, după care a ieșit satisfăcut din local. Îmbrăcat într-o ținută sport, dar după ultima modă, ”Baciul” s-a îndreptat apoi către locuința sa din zona Pipera.

Vezi și: Denise Rifai, interviu cu Gică Popescu: «Am aflat lucruri interesante despre viața lui de familie și experiența din închisoare»

Ce secrete are Baciu de nu mai imbătrânește?

Chiar dacă s-a lăsat de mult de fotbal, Baciul a rămas cu obiceiurile de pe vremea când era sportiv de performanță. Are și acum un stil de viață cât se poate de sănătos, iar sala nu-i lipsește din programul zilnic.

Nu am renunțat să fac sport, ba chiar fac zilnic, oriunde m-aș afla. Merg la sală, fac cardio, o grupă musculară în fiecare zi, abdomene. Jucam și foarte mult tenis, dar de câțiva ani am un început de hernie de disc. Tenisul e solicitant pentru spate, așa că am renunțat”, a dezvăluit fostul mare fotbalist, la podcastul GSP „Profu' de Sport”.

Gică Popescu este familist convins, este căsătorit cu Luminița, sora Marilenei, soția colegului și prietenului de la Națională, Gică Hagi. Fostul fundaș s-a căsătorit cu Luminița în 1999, după ce cunoscut-o la un grătar, acasă la Gică Hagi.

Aceștia au împreună doi copii, o fată Maria, în vârstă de 22 de ani, care studiază în Barcelona, și un băiat Nicolas, de 19 ani, fotbalsit la FC Voluntari. În perioada în care a fost la închisoare, fiind condamnat în dosarul ”trasferurilor”, Gică Popescu, a povesit că primea zilnic vizita soției sale. Pentru a avea acces atât de des la el, Luminița a dat examen pentru a intra în barou, ca avocat!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
Banner charlotte nastase
image
actualitate.net
image
actualitate.net