Denise Rifai, interviu cu Gică Popescu: «Am aflat lucruri interesante despre viața lui de familie și experiența din închisoare»

40 de intrebari cu denise rifai 0 jpeg
Gică Popescu, intervievat de Denise Rifai

În această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea difuzată, de la 23:00, la Kanal D, Gică Popescu, un simbol național al sportului românesc, se va dezvălui telespectatorilor într-un interviu maraton cu adevărat emoționant.

Astăzi, în cadrul matinalului „Scularea!”, de la Radio Impuls, Denise Rifai a mărturisit că a rămas profund impresionată de întâlnirea cu Gică Popescu și că abia așteaptă că și telespectatorii să afle cât mai multe lucruri despre viață acestuia.

gica popescu la 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpeg

„Interviul din această seară este unul plin de emoție, îl vom descoperi pe omul din marele sportiv Gică Popescu. M-am bucurat atât de mult că am reușit să fac un «dribling» prin sufletul lui, cu întrebările mele! Am aflat foarte multe lucruri interesante despre viața lui de familie, despre experiența lui din închisoare, despre relația pe care a avut-o cu tatăl lui, pe care l-a pierdut, în timp ce se afla în detenție. Este un interviu special. Este unul dintre cele  mai frumoase interviuri pe care le-am făcut până acum”, a spus Denise Rifai.

cub anamaria prodan animat gif
image png
cub alina sorescu png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
Simona Halep, Instagram jpg
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu
cub armin nicoară png
Hari Bucur Marcu - FOTO Eduard Enea
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
image
image
image
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg
bunicul luizei melencu supravegheat diicot jpeg
seceta