Câți bani primesc copiii lui Gică Popescu? Regulile stricte ale tatălui

Ultima actualizare:

Gică Popescu, 54 de ani, un nume cu greutate în istoria contemporană a fotbalului românesc și o vedetă a „Generației de Aur” din anii 90, a fost invitatul podcastului lansat de Gazeta Sporturilor, „Profu' de Sport".

Baciul” a răspuns, într-o atmosferă relaxată, întrebărilor gazdei, jurnalistul Cătălin Țepelin, unul dintre subiectele dezbătute fiind educația financiară oferită de fostul fotbalist celor doi copii ai săi, Nicolas, 19 ani, și Maria, 20 de ani.

Eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona.

Fiica lui Gică Popescu a absolvit o prestigioasă facultate de business

Dar eu i-am zis „ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu”, a dezvăluit Gică Popescu, în cadrul podcastului.

Cum suma nu este una exagerată, mai ales într-un oraș precum Barcelona, fiica fostului mare fotbalist a învățat să se întrețină și să facă economii, cât a studiat la una dintre cele mai prestigioase școli europene de business, suma asigurată de tatăl ei fiind aproximativ 30 de euro pe zi.

Citește și: Generația de Aur din fotbal, la cununia Simonei Halep. Hagi, Popescu și Răducioiu, la patru ace, alături de soții

Când pleca cu mașina nu o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă.

Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut”, i-a explicat Gică Popescu gazdei sale.

Fiul său este fotbalist

Și fiul său a învățat valoarea banului. Nicolas îi calcă pe urme tatălui, fiind fotbalist. „Nico, de exemplu, are 500 de euro pe lună de la club. Jucătorii care au făcut 16 ani semnează pe un salariu de 500 de euro.

Cu asta a trăit. Mănâncă la club, îi plătesc eu cazarea, în rest - 500 de euro pe lună. Are 8.000 de lei în cont strânși.

Citește și: Gică Popescu, amintiri dureroase! Ce i s-a întâmplat în pușcărie în noaptea în care i-a murit tatăl: "M-am prăbușit"

Vrei mai mult? Joacă la echipa mare și schimbăm contractul”, a mai povestit Gică Popescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net