Ilie Dumitrescu e gata să revină în fotbal, după 10 ani

Ultima actualizare:

Ilie Dumitrescu e la un pas de a reveni ca oficial în fotbal, la aproximativ un deceniu, de când s-a retras din antrenorat. Fostul internațional ar urma să semneze o înțelegere pentru un post în conducere la UTA Arad, echipă ce va fi preluată de noi investitori.

Ilie Dumitrescu (FOTO: Sportpictures)
Ilie Dumitrescu (FOTO: Sportpictures)

Dat fiind faptul că Ionuț Badea va părăsi, cel mai probabil, gruparea arădeană, în vară, Ilie Dumitrescu ar urma să aibă un cuvânt greu de spus în numirea unui nou tehnician.

Din sursele noastre, Ionuţ Badea nu va mai fi antrenorul celor de la UTA, chiar îmi transmit colegii. Se va schimba acţionariatul, va veni altcineva la şefia echipei. Ilie Dumitrescu va fi în conducere şi el. Va avea un cuvânt de spus în privinţa noului antrenor. Discuţiile sunt acum cu Balint şi Poenaru, acestea sunt variantele. Suporterii şi anumite persoane îl vor pe Balint, dar şi Poenaru e o variantă”, a declarat jurnalistul Vlad Măcicăşan pentru Prima Sport.

AR PUTEA LUCRA CU UN COLEG DIN „GENERAȚIA DE AUR”

După ce și-a încheiat cariera de jucător, în anul 1999, Ilie Dumitrescu a avut un periplu în antrenorat, în țări precum România, Cipru și Grecia.

În vârstă de 53 de ani, acesta le-a pregătit, de-a lungul vremii, pe Oţelul, Braşov, Alki Larnaca, România U21, FCM Bacău, Apollon Limassol, AEK Atena, AO Egaleo, Akratitos, Kallithea, PAOK, Panthrakikos şi FCSB.

În ceea ce o privește pe UTA Arad, cel mai recent, arădenii au obținut o remiză în „Ștefan cel Mare”, cu Dinamo, 1-1. Per total, echipa a încheiat sezonul curent pe locul cinci play-out și locul 11 la general, având un bilanț de patru victorii, tot atâtea înfrângeri și un egal în play-out.

UTA Arad are 77 ani de existență, fiind considerată „campioana provinciei”, în palmaresul său regăsindu-se nu mai puțin de șase titluri, reușit în anii 1947, 1948, 1950, 1954, 1969, 1970 și două Cupe ale României, cucerite în 1948, 1953.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net