Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare

Toto Dumitrescu, fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins sub influența drogurilor la volan, pe Bulevardul Carol din Capitală.

Toto, fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, condamnat la 8 luni de închisoare foto: Instagram
Toto, fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, condamnat la 8 luni de închisoare foto: Instagram

Badea Ilie Dumitrescu, cunoscut drept Toto, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a primit vești proaste chiar în prag de sărbători! Mezinul familiei Dumitrescu, care este actor în serialul Adela, a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare. Acesta a fost prins conducând sub influența drogurilor, iar sentința nu a întârziat să apară.

La începutul lunii septembrie, Toto Dumitrescu a fost oprit în trafic, pe Bulevardul Carol I din București. Echipajul de poliție l-a testat atunci cu aparatul Drugtest, tânărul în vârstă de 23 de ani fiind depistat pozitiv pentru cocaină și THC 5.

Toto, alături de tatăl lui, Ilie Dumitrescu
Toto, alături de tatăl lui, Ilie Dumitrescu

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu condamnat, la închisoare cu suspendare

În cazul lui Toto, judecătorii au stabilit un termen de supraveghere de 2 ani. De asemenea, în această perioadă, fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu este obligat să se prezinte la Serviciul de probațiune de pe lângă Tribunalul București.

Trebuie să anunțe, în prealabil, orice schimbare a locuinței, dar și orice deplasare care depășește o perioadă de 5 zile. Totodată, Toto Dumitrescu mai este obligat să comunice și schimbarea locului de muncă. Actorul a fost pus să presteze și muncă în folosul comunității.

Toto Dumitrescu va presta muncă în folosul comunității

Instanţa i-a impus inculpatului să presteze și muncă în folosul comunităţii, pe o perioadă de 30 de zile, la Administraţia Domeniului Public Sector 2 Bucureşti sau la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

Sică Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri

Probleme cu legea are și Sică Dumitrescu, fiul mai mare al fostului atacant al naționalei de fotbal. Acesta a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare, pentru trafic de droguri, și  60 de zile de muncă în folosul comunității.

I-ar fi plasat droguri chiar și fratelui său, Toto

Sică Dumitrescu ar fi început să vândă stupefiante în urmă cu aproximativ trei ani. Inițial, tânărul de 27 de ani ar fi fost un simplu consumator, după care a început să și vândă droguri, susțin surse apropiate anchetei.

Sică Dumitrescu și-ar fi comercializat marfa, inițial, în cluburi, după care ar fi început să o vândă chiar în barul tatălui său din Centrul Vechi. I-ar fi plasat droguri chiar și fratelui său vitreg, Toto Dumitrescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net