Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare

Toto Dumitrescu, fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, a fost condamnat la 8 luni de ├«nchisoare cu suspendare, dup─â ce a fost prins sub influen╚Ťa drogurilor la volan, pe Bulevardul Carol din Capital─â.

image
Toto, fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, condamnat la 8 luni de închisoare foto: Instagram

Badea Ilie Dumitrescu, cunoscut drept┬áToto, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a primit ve╚Öti proaste chiar ├«n prag de s─ârb─âtori! Mezinul familiei Dumitrescu, care este actor ├«n┬áserialul Adela, a fost condamnat la 8 luni de ├«nchisoare cu suspendare. Acesta a fost prins conduc├ónd sub influen╚Ťa drogurilor, iar sentin╚Ťa nu a ├«nt├órziat s─â apar─â.

La ├«nceputul lunii septembrie, Toto Dumitrescu a fost oprit ├«n trafic, pe Bulevardul Carol I din Bucure╚Öti. Echipajul de poli╚Ťie l-a testat atunci cu aparatul Drugtest, t├ón─ârul ├«n v├órst─â de 23 de ani fiind depistat pozitiv pentru cocain─â ╚Öi THC 5.

image
Toto, al─âturi de tat─âl lui, Ilie Dumitrescu

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu condamnat, la închisoare cu suspendare

├Än cazul lui Toto, judec─âtorii au stabilit un termen de supraveghere de 2 ani. De asemenea, ├«n aceast─â perioad─â, fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu este obligat s─â se prezinte la Serviciul de proba╚Ťiune de pe l├óng─â Tribunalul Bucure╚Öti.

Trebuie s─â anun╚Ťe, ├«n prealabil, orice schimbare a locuin╚Ťei, dar ╚Öi orice deplasare care dep─â╚Öe╚Öte o perioad─â de 5 zile. Totodat─â, Toto Dumitrescu mai este obligat s─â comunice ╚Öi schimbarea locului de munc─â. Actorul a fost pus s─â presteze ╚Öi munc─â ├«n folosul comunit─â╚Ťii.

Toto Dumitrescu va presta munc─â ├«n folosul comunit─â╚Ťii

Instan┼úa i-a impus inculpatului s─â presteze ╚Öi munc─â ├«n folosul comunit─â┼úii, pe o perioad─â de 30 de zile, la Administra┼úia Domeniului Public Sector 2 Bucure┼čti sau la Agen┼úia Municipal─â pentru Ocuparea For┼úei de Munc─â Bucure┼čti.

Sic─â Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri

Probleme cu legea are ╚Öi┬áSic─â Dumitrescu, fiul mai mare al fostului atacant al na╚Ťionalei de fotbal. Acesta a fost condamnat la doi ani ╚Öi patru luni de ├«nchisoare, pentru trafic de droguri, ╚Öi┬á 60 de zile de munc─â ├«n folosul comunit─â╚Ťii.

I-ar fi plasat droguri chiar și fratelui său, Toto

Sic─â Dumitrescu ar fi ├«nceput s─â v├ónd─â stupefiante ├«n urm─â cu aproximativ trei ani. Ini╚Ťial, t├ón─ârul de 27 de ani ar fi fost un simplu consumator, dup─â care a ├«nceput s─â ╚Öi v├ónd─â droguri, sus╚Ťin surse apropiate anchetei.

Sic─â Dumitrescu ╚Öi-ar fi comercializat marfa, ini╚Ťial, ├«n cluburi, dup─â care ar fi ├«nceput s─â o v├ónd─â chiar ├«n barul tat─âlui s─âu din Centrul Vechi. I-ar fi plasat droguri chiar ╚Öi fratelui s─âu vitreg, Toto Dumitrescu.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion ╚Ťiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran