Ilie Dumitrescu, aşa cum nu îl vezi la televizor. Ce a făcut, după ce a ieşit de la cumpărături

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ilie Dumitrescu (53 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi din România, iar după retragerea lui din activitatea de fotbalist şi cea de antrenor, fostul jucător este invitat la diverse emisiuni de profil, unde analizează meciuri şi alte evenimente importante. Ilie Dumirescu apare mereu la costum, atent la ţinuta sa şi serios. Paparazzii Click! l-au surprins la o rundă de cumpărături, aşa cum nu îl vezi la televizor. 

cub ilie dumitrescu animat gif

Ilie Dumitrescu a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători de fotbal al României, iar acum activează ca analist sportiv, iar la televizor apare mereu în costum, cravată şi cămăşă. Recent, paparazzii Click! l-au surprins când ieşea dintr-un centru comercial din Bucureşti.

Îmbrăcat mai lejer, dar tot în cămaşă şi pantaloni negri şi cu o jachetă neagră peste, Ilie a plecat din magazin cu câteva cumpărături pe care le-a pus în portbagajul maşinii. A avut însă grijă să se asigure că a luat tot ce îi trebuia, dar lista nu era scrisă pe vreo hârtie sau chiar pe telefon, ci în palmă. 

Chiar la ieşirea din magazin, fostul fotbalist s-a oprit şi s-a uitat în palmă pentru a vedea dacă e totul ok. A fost, dacă e să judecăm după faptul că Ilie a plecat apoi spre maşina parcată aproape, a pus plasa în portbagaj şi apoi a plecat spre casă. 

Ilie Dumitrescu a făcut parte din lotul de aur al Naţionalei de fotbal

Ilie Dumitrescu este unul dintre cei mai reprezentativi jucători din așa-numita ,,Generație de aur" a fotbalului românesc. Acesta și-a început activitatea sportivă la clubul Steaua București și a făcut apoi parte din echipa națională de fotbal al României, în perioada de glorie, când au avut loc sferturile de finală de la Cupa Mondială din 1994. 

Ilie Dumitrescu s-a retras din forbal și a devenit comentator și analist sportiv. A fost căsătorit vreme de 24 de ani cu Letiția Badea, de care a divorțat în 2007. Ilie Dumitrescu are patru copii. 

După ce a încheiat cariera de antrenor, tot la Steaua Bucureşti, Ilie Dumitrescu s-a axat pe afaceri, printre care şi un restaurant, pe care a fost nevoit să îl închidă, şi un salon de evenimente, în centrul Capitalei.

"Cu banii pe care i-am câștigat în carieră am făcut investiții bune. Chiar dacă unele au mers și mai puțin bine. Una peste alta e OK, mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt foarte bine. Unde am pierdut bani? Am investit într-un proiect imobiliar și când a venit criza am pierdut. Asta a fost. Dar am avut noroc în altele! Am înschis restaurantul pe care-l aveam și am făcut un salon luxos", a povestit, acum ceva vreme, Ilie Dumitrescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net