Ilie Dumitrescu, aşa cum nu îl vezi la televizor. Ce a făcut, după ce a ieşit de la cumpărături

#Exclusiv Click!

Ilie Dumitrescu (53 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi din România, iar după retragerea lui din activitatea de fotbalist şi cea de antrenor, fostul jucător este invitat la diverse emisiuni de profil, unde analizează meciuri şi alte evenimente importante. Ilie Dumirescu apare mereu la costum, atent la ţinuta sa şi serios. Paparazzii Click! l-au surprins la o rundă de cumpărături, aşa cum nu îl vezi la televizor. 

cub ilie dumitrescu animat gif

Ilie Dumitrescu a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători de fotbal al României, iar acum activează ca analist sportiv, iar la televizor apare mereu în costum, cravată şi cămăşă. Recent, paparazzii Click! l-au surprins când ieşea dintr-un centru comercial din Bucureşti.

Îmbrăcat mai lejer, dar tot în cămaşă şi pantaloni negri şi cu o jachetă neagră peste, Ilie a plecat din magazin cu câteva cumpărături pe care le-a pus în portbagajul maşinii. A avut însă grijă să se asigure că a luat tot ce îi trebuia, dar lista nu era scrisă pe vreo hârtie sau chiar pe telefon, ci în palmă. 

Chiar la ieşirea din magazin, fostul fotbalist s-a oprit şi s-a uitat în palmă pentru a vedea dacă e totul ok. A fost, dacă e să judecăm după faptul că Ilie a plecat apoi spre maşina parcată aproape, a pus plasa în portbagaj şi apoi a plecat spre casă. 

stanga
dreapta
IMG 5379 JPG
IMG 5380 JPG
IMG 5383 JPG
IMG 5386 JPG
IMG 5387 JPG
IMG 5399 JPG
IMG 5394 JPG
IMG 5401 JPG
IMG 5408 JPG
IMG 5415 JPG
IMG 5426 JPG

Ilie Dumitrescu a făcut parte din lotul de aur al Naţionalei de fotbal

Ilie Dumitrescu este unul dintre cei mai reprezentativi jucători din așa-numita ,,Generație de aur" a fotbalului românesc. Acesta și-a început activitatea sportivă la clubul Steaua București și a făcut apoi parte din echipa națională de fotbal al României, în perioada de glorie, când au avut loc sferturile de finală de la Cupa Mondială din 1994. 

Ilie Dumitrescu s-a retras din forbal și a devenit comentator și analist sportiv. A fost căsătorit vreme de 24 de ani cu Letiția Badea, de care a divorțat în 2007. Ilie Dumitrescu are patru copii. 

stanga
dreapta
Annotation 2022 04 30 162442 png
3 ilie dumitrescu jpg jpeg
image
image
image
image

După ce a încheiat cariera de antrenor, tot la Steaua Bucureşti, Ilie Dumitrescu s-a axat pe afaceri, printre care şi un restaurant, pe care a fost nevoit să îl închidă, şi un salon de evenimente, în centrul Capitalei.

"Cu banii pe care i-am câștigat în carieră am făcut investiții bune. Chiar dacă unele au mers și mai puțin bine. Una peste alta e OK, mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt foarte bine. Unde am pierdut bani? Am investit într-un proiect imobiliar și când a venit criza am pierdut. Asta a fost. Dar am avut noroc în altele! Am înschis restaurantul pe care-l aveam și am făcut un salon luxos", a povestit, acum ceva vreme, Ilie Dumitrescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

peter imre2  crop 1656742777 jpeg
FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep bucurie wimbledon jpg
simona halep birmingham jpg
colaj accident british grand prix jpg
colaj eugenie bouchard jpg
octavian popescu jpeg
mihai leu campionatul national de raliu jpeg