Ceartă în direct între Ilie Dumitrescu și Gigi Becali: ”Nu ești sănătos”

image
Gigi Becali si Ilie Dumitrescu s-au certat in directFOTO: Sportpictures.eu

Cucerirea Cupei României după cinci ani de către echipa sa a fost considerat de patronul FCSB, Gigi Becali, momentul ideal pentru spălarea rufelor murdare în public cu Ilie Dumitrescu. A ieșit o ceartă cum rar se poate vedea la TV, din care puteți vedea câteva replici mai jos.

Relațiile dintre patronul FCSB, Gigi Becali, și fostul internațional Ilie Dumitrescu, acum analist TV la Digi Sport, s-au răcit după ce fostul fotbalist a spus că FCSB nu e Steaua. Cei doi s-au certat miercuri seară în direct la TV.

Iată mai jos câteva selecțiuni din dialogul în contradictoriu purtat de cei doi. Versiunea completă o puteți vedea pe Digi Sport.

Ilie Dumitrescu: ”Dacă Gigi Becali are o problemă cu mine, să-mi spună.”

Gigi Becali: ”Am o problemă cu Ilie când a spus că din cauza lui Helmut Duckadam, care a luat 350.000 de euro de la mine, nu mai ține cu FCSB. E invidie.”

Ilie Dumitrescu: ”Unde-i invidia? Încearcă să te concentrezi puțin. Ai o stare de euforie, felicitări! Unde e invidia?”

Gigi Becali: ”Vai, vai, vai. Încearcă și tu să te calmezi.”

Ilie Dumitrescu: ”Eu n-am invidie. Nu sunt invidios. Relația mea cu tine: n-am câștigat cinci bani de la tine.”

Gigi Becali: ”Cum n-ai câștigat? De la terenuri de-ai luat sute de mii de euro?”

Ilie Dumitrescu: ”Păi nu aveam cum să scot banii pe care ți-i dădeam împrumut. Nu știi că pentru mine zona Pipera era defavorizată? Eu stăteam pe strada Paris.”

Gigi Becali: ”Când mi-ai dat bani împrumut?”

Ilie Dumitrescu: ”Mulți ți-am dat. Așa, în trecut. Ai un lapsus, pe la Lido. Nu-ți amintești.”

Gigi Becali: ”Păi tu dădeai bani împrumut la unul care nu are să ți-i dea? Probabil eram la cine știe ce joc și aveam nevoie atunci.”

Ilie Dumitrescu: ”Am venit la Steaua, ai vrut să-mi dai bani, eu am vrut să te ajut. Am zis că ești într-un moment delicat pe plan sportiv, nu financiar. Am venit cu inima deschisă. N-am vrut nici bon de benzină, nici bonus n-am luat.”

Gigi Becali: ”Păi tu mă ajutai și eu te ajutam.”

Ilie Dumitrescu: ”Au fost antrenori care au luat bani. Eu am pus o condiție doar. Să mă lași să-mi fac treaba și să nu discutăm în contradictoriu în presă.”

Gigi Becali: ”Băi, Ilie, nu mai țin minte. Sunt 10-15 ani. Nu vezi cât de important a fost pentru tine să antrenezi Steaua? Că ții minte.”

Ilie Dumitrescu: ”Eu mi-am câștigat statutul prin ce-am făcut ca jucător! Sunt o persoană autorizată să vorbesc și să analizez aici.”

Gigi Becali: ”Și eu mi-am câștigat statutul de conducător de fotbal. Fiecare face ce vrea și ce crede că poate face. Fiecare face ce vrea pe banii lui. Eu fac ce vreau cu banii mei. Dacă nu interzic legea penală și legea civilă...”

Ilie Dumitrescu: ”Dacă tu nu mai vrei performanță și echipa a devenit jucăria ta, e alegerea ta. Ești manager la jocul ăla pe computer.”

Gigi Becali: ”Băi, băiatule. Hai să-ți spun ceva. Echipele alea au dat faliment că au pus manageri care nu se pricep. Eu am câștigat Cupa!”

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
laura cosoi
cub cheating wife png
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg
Argint tenis de masa jpg
David Popovici aur la Europene jpg
Echipa de canotaj jpg
simona halep trofeu toronto 2022 jpg