Erdogan „îl vrea” pe Hagi în apărarea Europei! Replica fabuloasă către Iohannis la summitul NATO

Liderii statelor NATO s-au reunit la Summitul NATO de la Madrid, pentru a discuta subiecte fierbinți, precum posibilele amenințări asupra Europei, mai ales în contextul războiului din Ucraina. Cel puțin doi președinți „au dat-o” pe fotbal.

Este vorba despre președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, care, conform trimisului Agerpres, l-ar fi întrebat pe Klaus Iohannis despre Gheorghe Hagi și despre fiul său, Ianis.

Iohannis a oferit răspunsuri ca pe Wikipedia

Subiecte numai bune de discutat, când războiul „bate la ușă”! Ce-i drept, cei doi au purtat discuția la finalul întrevederii. Conform sursei citate Erdogan l-a întrebat pe Iohannis despre activitatea recentă a „Regelui”.

Acesta i-ar fi răspuns, formal, că Gheorghe Hagi este bine, își continuă activitatea de antrenor și că pregătește tineri la academia sa de fotbal. Cum informațiile sigur le-ar fi putut afla și singur de pe Wikipedia, președintele Turciei ar fi insistat și s-a mai „riscat” cu o întrebare, despre Ianis Hagi.

Citește și: Carmen Iohannis, ținta glumelor pe seama ținutei, după dineul NATO! Ce poreclă a primit!

Iohannis l-ar fi „lămurit” și de această dată, definitiv, spunându-i omologului turc că Ianis este un jucător bun și talentat. Tocmai de aceea, discuția despre fotbal nu ar mai fi continuat.

Este posibil ca Erdogan să îl fi întrebat pe Iohannis despre Gheorghe Hagi, nu neapărat de dragul conversației formale, ci în contextul zvonurilor legate despre o posibilă întoarcere a Regelui la Galatasaray.

Joe Biden îndeamnă la cheltuieli militare, în plină criză economică

În liga marilor „jucători” ai NATO, președintele SUA, Joe Biden, a luat cuvântul și a lăudat aliații NATO, transmite Wall-Street. Nu pentru vreun act de vitejie, ci pentru investiile făcute în domeniul apărării. Germania a fost, în sfârșit, lăudată pentru ceva, mai precis, pentru planul de creștere al cheltuielilor militare cu 100 de miliarde de euro!

Biden nu a uitat nici România, menționată pentru efortul de a cheltui mai mulți bani pentru apărare. Un plan numai bun în plină criză economică, românii abia făcând față valurilor de scumpiri, care par să se transforme în veritabile tsunami-uri.

Citește și: Sesiune de roast la summitul G7, pe seama lui Vladimir Putin: «Sacourile pe noi sau le dăm jos?»

Conform sursei citate, mesajele-cheie ale președintelui american au fost întărite de premierul Marii Britanii, Boris Johnson, care a îndemnat la cheltuieli mai mari în toate statele NATO, în materie de apărare, în contextul războiului din Ucraina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
1 bruce willis jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
Lacul Morii jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg
7 act 1 2col trotineta jpeg
Sake, băutura din haiku jpeg