Ne-a bătut Haiti! Fiul lui Gică Popescu, în naționala rușinii

Ultima actualizare:

    Nicolas Popescu, al doilea de la dreapta la stânga, pe rândul de sus
Nicolas Popescu, al doilea de la dreapta la stânga, pe rândul de sus

Tânărul Nicolas Popescu a făcut parte din echipa României cu jucători sub 16 ani bătută de modesta reprezentativă din Haiti.

Fostul internațional Gică Popescu a privit pe viu umilința trăită la finalul săptămânii de micii tricolori, printre care s-a numărat și fiul său, legitimat la Viitorul.

După Ianis Hagi, Nicolas Popescu e o altă „așchie” a fotbalului românesc care ar trebui să nu sară prea departe de trunchi. Dacă Gică Hagi are deocamdată motive să fie mulțumit de fiul său, Gică Popescu mai are de așteptat. Născut în ianuarie 2003, Nicolas are 16 ani, e legitimat la Viitorul și face parte din cea mai mică națională a României, care se pregătește de meciurile oficiale din toamnă din preliminariile Europeanului Under 17.

Din păcate, puștii antrenați de Adrian Văsâi sunt departe de așteptări, așa cum au demonstrat rezultatele din turneul de pregătire desfășurat în week-end la Mogoșoaia și Buftea. După 1-3 cu Cipru și 0-1 cu Rusia, a urmat umilința maximă, un alt eșec (0-1) cu naționala U17 a statului Haiti, o țară aflată dincolo de locul 100 în clasamentul FIFA la seniori.

Faptul că haitienii au venit în România cu o generație cu un an mai mare n-ar fi trebuit să conteze prea mult, lucru recunoscut chiar de către Gică Popescu. „Refuz să cred că aceasta e imaginea fotbalului românesc, să pierdem acasă cu Haiti, chiar și un amical. N-au avut nici o ocazie, au făcut un meci foarte prost și nu le face cinste rezultatul”, a spus fostul internațional. Fiul „Baciului”, Nicolas Popescu, e mijlocaș și a evoluat pe întreaga durată a partidei de coșmar cu exotica națională din Caraibe.

image
image
image
image
image
image
Max Verstappen, Formula 1 (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Minge fotbal (Getty Images) jpg
Dezbatere Historia: Încep Jocurile Olimpice, ce se întâmplă cu războiul? VIDEO jpeg
Andrey Rublev (EPA) jpg
Max Verstappen, Formula 1 (EPA) jpg
Echipa nationala de rugby a Romaniei (Sportpictures) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net