Ilie Năstase ”crapă” de gelozie! Atenție, cum a ieșit Ioana la mall

#Exclusiv Click!

Ioana Năstase e nelipsită de la mall, în ultima perioadă. Apele s-au liniștit intre ea și fostul mare tenisman, așa că Ioana și-a reluat drumurile aproape zilnice către mall-ul preferat. Soția lui Ilie a făcut cărare pe la magazine, înainte de Sărbători și și-a luat tot ce i-a poftit inimioara!

cub ioana nastase png

După fiecare ceartă de pomină cu Ilie Năstase, Ioana știe cum să se trateze. Mai bagă o sesiune intensă de shopping la mall, unde își scoate pârleala și se zice că face ravagii prin cardurile lui Ilie. Dar, ce mai contează când dragostea e mare și soția trebuie împăcată într-un fel!

Zilele trecute, frumoasa brunetă a fost surprinsă, de paparazzi Click!, la mall, ca de fiecare dată. Fie că stă la cafeneaua ei preferată, fie că se plimbă prin magazine, Ioana iese în evidență prin talia suplă de căprioară pe care o afișeaază și ținuta de bun gust.

Ca de fiecare dată, soția lui Ilie alege să-și parcheze bolidul de lux pe colț, ca să nu fie blocată probabil. Cert este că Ioana a făcut deja un ritual din ieșirile la cumpărături și știe tot ce mișcă când vine vorba de noutăți vestimentare și nu numai.

„Nu înțeleg de ce unii spun că pompează Ilie bani pentru mine!”

Ioana și Ilie Năstase au trecut, recent, prin două scandaluri de zile mari, dar, de Sărbători, bruneta a decis să-i mai dea a nu știu câta șansă soțului ei. Oricum, a făcut Ilie ce a făcut și cei doi au reușit să îngroape securea războiului și să fie, din nou, o familie.

Fiul meu este foarte afectat de tot ce se întâmplă. O să descopăr cine vrea să îmi facă rău. Eu nu înțeleg de ce unii spun că pompează Ilie bani pentru mine. Eu sunt soția lui Ilie, eu nu sunt nici amanta, nici iubita lui. Ilie îmi ia pentru că vrea el, nu pentru că îi cer eu. Repet, ce, sunt amanta lui? Sunt soția lui!”, a declarat Ioana Simion, pentru Click!

„Eu nu am știut cum va fi când m-am băgat în căsnicia asta!”

Scandalurile dintre Ioana și Ilie au ținut primele pagini ale ziarelor, în ultimele luni. Bruneta a fost acuzată, inițial, că ar fi fugit cu banii tenismanului. Apoi, că s-ar fi cherchelit cu niște țuiculiță, într-un local din Herăstrău!

După scandalul cu „beția” din presă, Ioana a explodat și ne-a mărturisit că o bătea, din nou, ceva gânduri de separare.

Ilie este foarte libertin de felul lui! Dar eu l-am lăsat în pace, să fie cum vrea el. El pleacă când vrea, vine când vrea! Așa e el! Eu nu am știut că va fi așa, atunci când m-am băgat în căsnicia asta.

Ce să zic eu acum?! Atunci când nu mai există comunicare cu celălalt partener, când unul stă mai mult singur, cum e cazul meu, se duce totul de râpă, nu?! Nu prea mai e căsătorie asta! Am stat până acum că am zis sa fiu om, să aibă și el pe cineva în caz că, Doamne ferește, i se întâmplă ceva! Are o vârstă totuși!

Eu iubesc simplitatea! Văd altfel căsătoria! Nu-mi place sa fiu târâtă în mocirlă! O să vedem cu divorțul”, a declarat Ioan Năstase, pentru Click, imediat după scandalul cu beția.

Ioana, a cincea nevastă a lui Ilie!

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori, până acum! Fostul mare tenisman s-a căsătorit prima dată, la 26 de ani, cu Dominique Grazia, un manechin belgian, cu care are și o fiică, pe Nathalie. Mariajul lor a durat zece ani, după care au divorțat.

În 1984, Nasty s-a căsătorit cu americanca Alexandra King. Împreună cu aceasta a adoptat doi copii: pe Nicholas și pe Charlotte. În 2004, Nasty s-a însurat cu Amalia Teodorescu, cu care are două fete: pe Alessia și Emma Alexandra.

După divorțul de Amalia, Ilie s-a căsătorit în 2013 cu Brigitte Sfăt. Mariajul lor a fost unul plin de scandaluri și de certuri. Cei doi au divorțat în 2018, iar în 2019 Nasty se însura dpentru a cincea oară cu Ioana Simion.

Ioana și Ilie s-au căsătorit religios la Techirghiol, pe 6 iunie 2020. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay