Mihaela Geoană, prinsă într-un mic conflict în trafic. Fiul a supărat-o chiar în fața unui restaurant

#Exclusiv Click!

Mihaela Geoană nu se încurcă cu legea! O respectă cu sfințenie oriunde se duce! Soția actualului secretar general adjunct al NATO nu-și lasă nici copiii să greșească. Și-a admonestat fiul în plină stradă, atrăgându-i atenția că a parcat în mod neregulamentar, chiar pe trecerea de pietoni! Fiul Alex s-a conformat imediat și a reparat boacăna făcută, în doi timpi și trei mișcări.

cub mihaela geoană png

Mihaela Geoană, un exemplu de femeie!

Mihaela Geoană e, fără doar și poate, mâna de fier a familiei Geoană! Se ocupă de afacerile familiei, iar pe copiii săi nu-i scapă nici acum din ochi, deși s-au făcut mari și au devenit oameni de succes.

Citește și: Mihaela Geoană, apariție sclipitoare la logodna fiicei sale, Ana! „A spus da celui mai bun bărbat”

Alexandru, fiul Mihaelei Geoană, nu-i iese din cuvânt mamei sale nici acum, când a ajuns om de afaceri. Cei doi au fost surprinși, zilele trecute, de către paparazzii Click!, ieșind împreună să servească masa, la un restaurant de lux din zona Floreasca.

Au mers fiecare cu mașina lui și au parcat în perimetrul restaurantului. Dacă mama a fost regulamentară, băiatul nu a fost atent și a parcat direct pe trecerea de pietoni! Mama, însă, grijulie și atentă, tot mamă e! I-a atras imediat atenția fiului, dojenindu-l pentru boacăna făcută, care ar fi putut să-l coste permisul de conducere.

Mezinul s-a conformat, imediat. A mers și a luat bolidul de pe trecerea de pietoni, căutând o parcare în zonă. Apoi, cei doi au intrat împreună în restaurant ca să servească liniștiți un prânz copios.

Mihaela Geoană conduce afacerile familei!

Mihaela Geoană a absolvit Institutul de Arhitectură Ion Mincu, a făcut doi ani de stagiatură și s-a și ocupat apoi de amenajări interioare pentru locuințe. Ulterior, s-a căsătorit cu Mircea Geoană și au plecat în Franța, acolo unde Mihaela a și profesat tot ca arhitect, însă doar puțin timp.

Mihaela Geoană este, în prezent, președinte al Fundației Renașterea, iar din aprilie 2007 este președinte al Societătii Naționale de Cruce Roșie din România, dar și a ONG-ului Millennium for Human Rights. Susține o serie de acte caritabile, da și proiecte prin care ajută femeile diagnosticate cu cancer.

Cine sunt copiii lui Geoană?

Mircea și Mihaela Geoană formează un cuplu solid, de mai bine de 30 ani. S-au cunoscut chiar din timpul facultății, la schi, în stațiunea Predeal, când se aflau în vacanță. Aceștia au împreună doi copii, Ana Maria și Alex, care au absolvit Școala Americană din București, după care au urmat Universitatea din Pennsylvania.

Alex a studiat tehnicile de business, iar sora lui, Ana Maria, medicina. După ce a terminat facultatea, Ana (27 de ani) s-a mutat pe Coasta de Vest, unde s-a și stabilit și s-a logodit.

Alex a terminat, în 2016, școala de business în New York, apoi a profesat timp de de 4 ani ca și consultant la firmă prestigioasă din Statele Unite. La începutul pandemiei, Alexandru Geoană a luat decizia să revină în țară, devenind asociat la o companie de investiții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg