Paparazzii Click! nu iartă pe nimeni! Cum au surprins-o pe Sorana de la A.S.I.A., alături de iubitul său

#Exclusiv Click!

Sorana Darclee Mohamad a fost surprinsă de paparazzi Click în timp ce era pe stradă, însoțită de iubitul său alături de care se simte acum împlinită.  

Chiar și la conferința de presă organizată de trupa A.S.I.A.., pentru anunțarea concertului lor de revenire care urmează să aibă loc pe data de 6 martie, la Sala Palatului, cântăreața a fost urmărită din umbră de partenerul său de viață. Sorana de la A.S.I.A. a avut vinerea trecută o emisiunea la radio ZU, împreună cu colegele ei de trupă, și a fost fotografiată chiar când mergea la radio. Ea își purta cu mândrie cadoul primit din partea colegei sale de trupă, Anca Neacșu, și a managerului lor, Florin Ionescu. Și era nu doar sexy, ci și super cool! Click!  a aflat povestea vestimentației Soranei și vi-o prezintă imediat. 

„I l-am cumpărat de ziua ei, de la un magazin handmade, nu mai știu de unde exact, dar îi place atât de mult și i se potrivește minune. Eram pe grabă când i l-am cumpărat, că mergeam la repetiții. Ei îi place rozul, voiam să îi iau o salopetă, pentru că ea poartă salopete, dar nu eram convinsă, când să ies din magazin, am văzut pardesiul ăsta în vitrină și atât îi place, că nu mai iese din el. Zici că este pentru ea, e ca un fel de chimono, paltonaș, i se potrivește!”, ne-a mărturisit Anca Neacșu, colega Soranei de la A.S.I.A. pentru Click!

Își dorește un copil

Sorana a împlinit pe 13 februarie frumoasa vârstă de 40 de ani și pentru că tot a schimbat prefixul pare că a devenit mai matură și mai înțeleaptă, așa că nu exclude de acum încolo apariția unui copil în viața ei. Mai ales acum că are și o relație stabilă și frumoasă.

„Dacă mă întrebai acum acum câteva luni îți spuneam foarte clar că nu îmi doresc copii dar niște lucruri s-au schimbat în viața mea și Da, îmi doresc foarte tare copil! Suntem pe drumul cel  bun! În sfârșit, o Sorana matură care o să alerge după copil într-o bună zi!”, ne-a declarat recent pentru Click! artista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net