Anca Neacșu, declarații tranșante după divorț: «Să nu mai aud vreodată de căsătorie!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Neacșu, componenta trupei A.S.I.A, se află încă în divorț de turcul Serkan Yaman, pentru că actele de finalizare a căsniciei tergiversează. Solista și-a pierdut, însă, încrederea în bărbați și nu vrea să mai audă prea curând de vreo căsătorie.

Anul trecut, în luna mai, Anca Neacșu (35 de ani) anunța că divorțează de turcul Serkan Yaman, după 10 ani de căsnicie. Nici până acum, însă, actele pentru separarea legală nu au fost finalizate. Deși cei doi au decis să divorțeze de comun acord, pe cale amiabilă, procedura durează nejustificat de mult.

Anca, însă, spune că s-a liniștit și a trecut cu bine de șocul divorțului. Solista a rămas, însă, cu ceva traume și nu vrea să mai audă de o nouă căsătorie.

„Nu se poate și fără bărbat?”

Nu, nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Nu vreau să mai aud ! Ce fără bărbat chiar nu se poate?! Nu mă mai întrebați de căsătorii și de astea! Și parcă vezi că într-o zi... mai știi?

Și eu înainte auzeam pe cineva divorțat că zicea: băi, dar eu nu mai vreau să aud de căsătorie. Și mă întorceam la el și ziceam: dar, de ce dragă, de ce? Viața merge înainte! Ești tânără, ești frumoasă. Acum însă înțeleg.

Nu mă mai întrebați! Poate într-un an-doi, mai vedem ce va fi. Până atunci nu vreau să mai aud!”, a declarat solista, în exclusivitate pentru Click!

Anca s-a mutat singură într-o casă nouă, pe care și-a amenajat-o după bunul plac. Nu este, însă, dornică să dea vreo petrecere de casă nouă sau să primească musafiri.

S-a mutat singură într-o casă nouă. „Aveam capul în toate direcțiile”

M-am ocupat și de casă, de ceva timp încerc să-mi termin căsuța, am cam terminat-o, dar nu vă las să veniți la mine să filmați că eu sunt cu feng-shu-iurile mele, să nu văd, să nu intre nimeni, am ritualurile mele.

Niciodată nu mi-a plăcut să vadă mulți ochi căsuța mea, trebuie să știți un lucru, și pe mine m-a învățat cineva că nu e bine să-ți arăți casa prea multor ochi, nu prea e ok . Așa e bine să fii mai tu cu tine că pe voi vă interesează de fapt persoana mea , dar casa de ce să vă interseze? E casa mea, acolo dorm, acolo mănânc.

M-am concentrat să termin casa asta, aveam bagaj mult, milioane de bagaje și nu eram organizată deloc în capul meu, aveam capul în toate direcțiile”, ne-a mai spus solista.

Anca Neacșu (35 de ani) s-a implicat și ea în revenirea trupei A.S.I.A, fiind una dintre cele patru componente din noua formulă. Fetele vor susține un concert de revenire pe 6 martie la Sala Palatului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net