Pus pe liber de arabi, Reghe s-a întors în România! De ce a făcut antrenorul o criză de nervi în aeroport

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf a făcut cale întoarsă în România după ce și-a reziliat contractul cu Al Taee. Antrenorul a fost surprins, de paparazzi, pe aeroport încărcat cu bagaje și cu familionul după el. Au ieșit scântei, Reghe cedând presiunii!

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) și echipa Al Taee au reziliat, săptămâna trecută, contractul din cauza rezultatelor slabe obținute, așa că antrenorul și-a luat noua familie și a revenit în România. 

În contextul ultimei înfățișări de la tribunalul Buftea, în urma căreia instanța a decis să o cheme pe Corina Caciuc drept martor în procesul de divorț al antrenorului, atmosfera din noua familie a lui Reghe stă, se pare, pe un butoi cu pulbere. 

Antrenorul a fost surprins la sosirea pe aeroportul Otopeni de către paparazzi împovărat de bagaje, dar și de situație. Cu doi copii mici după el, plângând pe două voci, și cu multe valize la purtător, Reghe a făcut o criză de nervi pe aeroport, țipând la toată lumea, după cum au dezvăluit surse de la fața locului pentru Click!

De ce și-a pus Reghe poza cu Anamaria Prodan pe rețelelele de socializare? „Am rămas toți blocați!”

Se pare că nici Corina Caciuc nu era deloc în apele ei, mai ales că, surpriză, antrenorul își pusese cu câteva ore înainte pe pagina de Facebook o poză cu … Anamaria Prodan. Nu se știe din ce motive, cert este că acesteia nu i-a picat deloc bine gestul antrenorului, care a și șters repede imaginea cu impresara. 

„Nu am înțeles de ce a pus poza cu Anamaria pe pagina lui de Facebook. Am rămas toți blocați.

La 2 ore după ce a postat poza cu Ana,  Reghe a scos-o fără nici o explicație”, au dezvăluit surse din anturajul impresarei, pentru Click!

Corina Caciuc, chemată ca martor la procesul de divorț! „Dacă nu vrea să vină, va fi adusă cu mandat”

Miercuri 10 aprilie, a avut loc, la Judecătoria Buftea, o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani). La proces nu s-au prezentat însă decât avocații celor doi.

Avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu,  a cerut în instanță ca martora Anamariei Prodan în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf să fie Corina Caciuc, solicitare cu care instanța a fost de acord. 

Avocatul Anamariei Prodan a mai cerut ca Laurențiu Reghecampf să aducă în instanță contractul cu veniturile obținute în ultimele șase luni, la echipa din Arabia Saudită unde a fost până zilele trecute antrenor, în contextul în care s-a solicitat și mărirea pensiei alimentare pentru Laurențiu Reghecampf junior. 

Ce spune Anamaria Prodan după ultima înfățișare? „Cel mai bun martor este concubina lui Reghe”

Anamaria Prodan ne-a oferit o declarație după ultima înfățișare de la Tribunalul Buftea.

„Abia aștept să se termine acest coșmar în care eu și copiii mei ne aflăm. Cel mai bun martor este concubina lui Reghe. Ea este în măsură să povestească de când soțul căra banii familiei către amante, cum face Reghe copii în timpul căsătoriei, se ascunde și își umilește familia … 

Cred că este cel mai bine ca toată această țară să vadă fața adevărată a lui Reghe, nu proiecția mea fake făcută de ani de zile. În sfârșit, concubina poate să devină vedetă, exact așa cum și-a dorit. 

Iar, eu, copiii și judecătorii pot stabili adevărul!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

„Acest divorț se va încheia odată cu mărturia concubinei Caciuc!”

„Mărturia mincinoasă nu se practică în cazul ei, căci se vor număra lunile de sarcină. Bine că-s fixe, nu?! Lăsând gluma de o parte, acest divorț se va încheia, slavă Domnului, odată cu mărturia și povestirile de seară ale concubinei Caciuc, iar Reghe nu se va mai putea lăuda la un pahar de vin căci are la picioare toată judecătoria Buftea și că nimeni nu îi iese lui și prietenilor lui influenți din cuvânt”, ne-a mai spus impresara. 

În cazul în care actuala femeie din viața lui Reghecampf va refuza să apară ca martor în procesul de divorț, ea va fi adusă cu mandat. 

„Trebuie să închidem totul odată. El știe ce a făcut! Avocatul meu mi-a spus că cine nu se prezintă este adus cu mandat”, a declarat impresara, pentru Viva.

Reghecampf, serie dezastruoasă de rezultate la Al Taee

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat unilateral contractul cu Universitatea Craiova în septembrie 2023, la doar două luni de la preluarea echipei, pentru a merge la Al Taee, în Arabia Saudită. Antrenorul român a rezistat doar șase luni la echipa din Golf, având o serie dezastruoasă de rezultate în ultimele 12 partide: o victorie (cu ultima din clasament), 3 egaluri și 8 înfrângeri, în urma căreia echipa a ajuns pe locul 17 din 18.

Laurențiu Reghecampf și echipa Al Taee au reziliat contractul, antrenorul român urmând să primească salariile până la finalul contractului, conform spuselor lui Dan Idita, avocatul său, după cum anunță adevarul.ro.

Contractul lui Reghecampf cu echipa din Arabia Saudită expira pe 30 iunie 2024, astfel că Laurențiu Reghecampf trebuie să mai primească încă trei salarii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE