Silvia Dumitrescu la gară, ca în piață! Și-a luat o gentuță și a plecat la munte

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Silvia Dumitrescu a petrecut, week-end-ul trecut, la munte. Solista a fost surprinsă pe peronul Gării de Nord, de către fotoreporterii Click!, doar cu o gentuță la braț și îmbrăcată sportiv. Nici urmă de geamantane voluminoase.

Silvia Dumitrescu se ține bine la cei 64 de ani ai săi, dar mai scârțâie, pe ici pe colo. Solista are ceva probleme cu coloana, așa că, atunci când pleacă în voiaj, evită să care geamantane voluminoase după ea.

Fotoreporterii Click! au întâlnit-o, în week-end, în Gara de Nord pe cunoscuta solistă, care atrage și acum privirile trecătorilor ca un magnet.

Îmbrăcată fistichiu, într-o ținută sport,cât se poate de lejeră, cu un parpalac alb-negru, solista aștepta pe peron să vină trenul în direcția Brașov. Artista era însoțită de un grup de tineri și avea la braț o gentuță șic, în care-și îndesase probabil câteva haine. Nici urmă de geamantane voluminoase, semn că Silvia respectă sfatul medicilor și nu cară greutăți.

Are probleme cu coloana! „E normal la vârsta mea”

Silvia Dumitrescu a fost mereu o doamnă elegantă, dar ieșită din tipare. La cei 64 de ani ai săi, solista își dorește să aibă un trup de invidiat, însă în ultima vreme a acumulat câteva kilograme.

Este conștientă, însă, că doar mișcarea o ajută să scape de kilogramele în plus și alimentația sănătoasă.

E normal, totuși, ca la vârsta mea să mai apară și niște probleme, mai ales în zona lombară. Încerc sa fac mișcare, să merg la înot, aqua-gym, va trebui să-mi fac mai mult timp pentru asta. Dacă ești o persoană activă și faci ce spune doctorul scapi cu o coloană dreaptă în cazul meu!

Am probleme cu coloana, așa că mișcarea este foarte importantă pentru mine pentru că mă ajută să mă mențin mereu în formă și să am un tonus de invidiat.

În general fac în medie cam 10.000 – 15.000 de pași pe zi. Am o aplicație specială și când ies să fac mișcare îmi arată numărul lor.

Sunt atentă și la alimentație, am o perioadă mai restrictivă, nu vă gândiți că îmi cântăresc mâncarea sau alte nebunii, doar sunt atentă la ce mănânc, atât”, ne-a mărturisit, recent, solista.

Silvia Dumitrescu este căsătorită cu compozitorul Florin Ochescu din 1993, iar împreună au un fiu, pe Iulian, acum în vârstă de 30 de ani. Tânărul a călcat pe urmele părinților săi și s-a apucat de muzică, fiind în prezent un pianist de succes.

Vedeta a fost mereu o fire excentrică. Tot timpul, artista a etalat coafuri și ținute care au atras atenția, atunci când și-a făcut apariția, atât pe scenă, cât și pe stradă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG