Cum arăta Silvia Dumitrescu în tinerețe, cu părul lung. Iată cum și-a sărbătorit artista ziua de naștere

Ultima actualizare:

Cine și-o poate aminti pe Silvia Dumitrescu în tinerețe, când purta părul lung? Chiar în ziua în care îndrăgita vedetă a împlinit 63 de ani vom face o călătorie în timp, într-o perioadă când cântăreața cu look-ul rebel avea un aspect diferit.

Artista a împlinit 63 de ani. Foto: colaj/Facebook Silvia Dumitrecut
Artista a împlinit 63 de ani. Foto: colaj/Facebook Silvia Dumitrecut

În plus, te va surprinde modul cum a ales să-și petreacă ziua de naștere cea care ne-a încântat de-a lungul timpului cu melodii precum „Dansul”, „Nu-mi pare rău” sau „Așa sunt eu”.

Imagini cu Silvia Dumitrescu în tinerețe

Mereu plină de voie bună și cu o energie debordantă - așa poate fi descrisă una dintre figurile emblematice dintr-o perioadă frumoasă și inocentă a muzicii românești. Și chiar dacă atunci când auzim numele Silvia Dumitrescu ne gândim instant la blonda rebelă cu părul scurt, au existat momente când celebra cântăreață avea alt aspect.

Vezi și: Cum arată Silvia Dumitrescu în costum de baie, la 62 de ani! Cât de naturală și asumată e artista!

Încă de lansarea de la festivalul de muzică ușoară de la Mamama '85, unde a obținut Premiul I la secțiunea „Interpretare", Silvia Dumitrescu avea un alt look.

Citește și: Silvia Dumitrescu, aniversare specială în familie. Ea şi soţul ei au împlinit 27 de ani de căsnicie

Cum arăta artista cu părul lung?

Pe lângă triumful de la Mamaia '85, nu trebuie uitat că Silvia Dumitrescu a obținut, în 1995, Premiul I la Secțiunea „Videoclip" și Premiul III la Secțiunea „Discografie" la Festivalul Cerbul de Aur.

Anii au trecut, iar îndrăgita vedetă e mulțumită din plin felul cum a decurs viața ei. „Am făcut exact ce mi-am dorit în viață, să cant... am cântat de mică, la creșă, la cămin săptămânal, la preșcolari, la Liceul de Muzică G.Enescu, la Școală Populară de Arte, cu Mihaela Runceanu și Ionel Tudor, mai târziu la facultate”, a mărturist Silvia Dumitrescu în ziua în care a împlinit 63 de ani.

De altfel, mesajul pe care l-a transmis de ziua ei este unul cu adevărat emoționant. Și chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe, Silvia Dumitrescu continuă să impresioneze prin energia debordantă de care a dat dovadat și în această zi specială.

Silvia Dumitrescu, mesaj emoționant de ziua ei. Cum și-a sărbătorit artista ziua de naștere 

„La ora 6 dimineață, 3.10.59, am scos primul sunet "oooaaa" atât de tare încât doctorul Silviu i-a spus mamei mele "doamna Ștefania, durdulica asta sigur va fi cântăreața" și așa mama mea s-a gândit să-mi pună numele Silvia, după doctorul simpatic și haios și cred că am împrumutat asta și de la doctor și de la părinții mei minunați, Ștefania și Constantin, Dumnezeu să-i aibă în pază Lui....

Am făcut exact ce mi-am dorit în viață, să cant... am cântat de mică, la creșă, la cămin săptămânal, la preșcolari, la Liceul de Muzică G.Enescu, la Școală Populară de Arte, cu Mihaela Runceanu și Ionel Tudor, mai târziu la facultate... apoi am învățat să fiu soție, mama și am continuat să cant... cu soțul,cu fiul, cu copiii de grădiniță, cu elevii aceluiasi Liceu unde am învățat și eu și Iulian,fiul nostru...

Și nu mă opresc, continui să cant, să fiu veselă și haioasă, iar cei 63 de ani nu mă pot opri... oricum cu sufletul sunt la fel de copilăroasă și îmi doresc să rămân așa, plină de energie și speranța... și cu zâmbetul pe buze toată viață ,cred că așa viață este mai frumoasă! Mulțumesc Doamne pentru tot!!!”, a scris artista pe Facebook, în ziua în care a împlinit 63 de ani.

Trezită cu o stare de fericire, îndrăgita noastră vedetă a fugit în platourile emisiunii „Vorbește lumea”, unde a încântat cu farmecul ei. Cu poftă mare de viață, Silvia Dumitrescu urcă pe 3 octombrie și pe scena de la The Pub pentru Concertul Aniversar Silvia & Stones Free.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net