Șoc la Survivor! Cel mai puternic concurent din Dominicană s-a accidentat grav: „Nu meritam asta!”

Ultima actualizare:

Ediția de diseară Survivor România vine cu probleme mari în tabăra Războinicilor. Dan Ursa, cel mai puternic și echilibrat concurent din echipa albastră, se accidentează grav la umărul drept.

Șoc la Survivor! Cel mai puternic concurent din Dominicană s-a accidentat grav
Șoc la Survivor! Cel mai puternic concurent din Dominicană s-a accidentat grav

Dan Ursa, accidentare la Survivor România

Dan Ursa este unul dintre cei mai echilibrați și, poate, cel mai puternic concurent din tabăra Războinicilor. Aduce punct după punct și excelează atât pe traseu, cât și la probele de finalizare din Dominicană. 

Este respectat de întreg grupul și văzut ca „tăticul lor” și niciodată nu intervine în certurile puerile dintre alți colegi, ci preferă să-și vadă de treaba lui, liniștit și detașat. În această seară, imunitatea se joacă la cote maxime, căci Faimoșii s-au tot săturat să piardă. Norocul le surâde și Războinicii de la Survivor ajung la consiliu cu frica în sân, căci trebuie să nominalizeze. 

Deși au avut parte de succes săptămâna trecută și au reușit să învingă în toate jocurile de pe traseu și să câștige atât imunitatea, cât și comunicarea, tabăra Războinicilor suferă în această seară: Dan Ursa se accidentează, iar medicul din Dominicană intervine de urgență. 

Dan Ursa este în echipa Războinicilor de la Survivor
Dan Ursa este în echipa Războinicilor de la Survivor

Se pare că Războinicul întâmpină ceva probleme serioase la umărul drept, iar la consiliu apare cu o fașă legată de gât, pentru susținerea umărului accidentat. Mai mult, chiar și cu o mână accidentată, Dan Ursa reușește să câștige colanul de imunitate la masculin, iar Andreea Moromete la feminin. 

„Nu merit asta”

În consiliu, Dan Ursa este nevoit să nominalizeze, iar votul lui merge către Robert Moscalu. Cu lacrimi în ochi, Dan Ursa le mărturisește Războinicilor că nu merita să câștige colanul de imunitate, mai ales accidentat și în situația în care nu a reușit să facă în așa fel încât echipa lui să câștige, azi, imunitatea. 

„Nu meritam să câștig ăsta. Nu merit ăsta (n.r. - colanul de imunitate)”, spune Dan Ursa, cu lacrimi în ochi.

„Nu se poate așa ceva, habar nu ai cât de mult te respectăm. Tu ești tăticul nostru”, îi spune și Alexandra Ciomag, printre lacrimi, lui Dan Ursa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner Niculina Stoican cu Constantin Enceanu png
cub tudor ionescu fly project animat gif
carmen tanase varsta 1 jpg
FotoJet (8) jpg
FotoJet (3) jpg
Iuliana Tudor
drame de vazut pe netflix jpg
cub maia Morgenstern png