Războinicul Eduard Gogulescu de la Survivor, probleme grave după părăsirea concursului. Și-a distrus genunchiul și trebuie să se opereze: „Risc să-mi sară rotula”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Războinicul Eduard Gogulescu are probleme grave la piciorul accidentat în Republica Dominicană. În exclusivitate pentru Click!, concurentul care a apucat să trăiască experiența Survivor numai pentru o scurtă perioadă a vorbit despre starea sa de sănătate.

Survivor România este, poate, cea mai dură competiție posibilă: locul în care concurenții dau tot ce au mai bun din punct de vedere sportiv, strategic și social, dar și locul care vine, la pachet, cu diverse neplăceri. Eduard Gogulescu, de profesie DJ, s-a înscris la Survivor din dorința de a-și îndeplini cel mai arzător vis: acela de a lupta în Dominicană, de a aduce puncte pe traseu și, de ce nu, de a veni acasă cu marele trofeu. Din păcate, nu a fost să fie. O accidentare cumplită survenită în prima zi a probelor l-a ținut, ulterior, „pe tușă”, iar într-un final, în urma voturilor publicului pe care chiar el l-a rugat să-l trimită acasă, a plecat din competiție. 

Eduard Gogulescu, probleme grave după accidentarea de la Survivor

După ce ne-a oferit un interviu în exclusivitate în care ne-a povestit mai multe despre experiența „Survivor România” din Republica Dominicană, iată că Eduard Gogulescu (23 de ani), are noi probleme la piciorul stâng și trebuie să ajungă, în cele din urmă, la intervenție chirurgicală.

„Am ieșit neașteptat de repede, însă la fel de neașteptat am fost când vine vorba de experiența Survivor. Nu numai că am simțit, dar am și trăit niște momente pe care nu le-am mai simțit niciodată. Din păcate, am avut ghinionul să mă accidentez din prima, însă văd jumătatea plină a paharului și anume faptul că eram la o distanță extrem de mică să fie ceva și mai grav. Se pare că am niște probleme în jurul genunchiului și nici până astăzi nu pot alerga sau flexa piciorul la maximum, însă sper să mă recuperez cât mai rapid”, ne povestea Eduard, după ieșirea din competiție.

Tot el a prezentat pe TikTok diagnosticul pe care l-a primit din partea medicilor, un diagnostic deloc îmbucurător: Suspiciune leziune menisc extern genunchi stâng, leziune ligament încrucișat anterior genunchiului. Status post leziune grad I-II ligamente colateral.

Eduard Gogulescu: „Risc să-mi sară rotula”

Mai mult, Eduard a povestit urmăritorilor săi de pe același cont de socializare următoarele probleme pe care le are. „Fac un mic update despre starea mea de sănătate după Survivor. În urmă cu 4-5 zile am primit vestea, destul de proastă, că am ceva rupt la genunchi. Ideea e că procentele că să mă operez sunt 95 la sută. Și am avut o stare mai depresivă, mi-am dat seama că eu timp de o lună și două săptămâni de când am plecat la Survivor eu am fost accidentat, practic, n-am făcut sală, am mâncat ce apucam și am stat foarte mult în casă, pentru că nu prea pot să mă deplasez, maxim cu taxiul și pe stradă foarte puțin pentru că risc să-mi sară rotula. Am diagnosticul cu ce mi s-a spus și am zis să mă apuc să schimb ceva la mine indiferent de când mă operez”, a spus, pe TikTok, fostul concurent.

Și ei s-au operat după „Survivor”

Primul care a ieșit din competiție cu probleme la picior a fost Sebastian Dobrincu, care s-a operat de urgență după experiența Survivor.

„Verdictul medicilor a fost solid de la început: va trebui să mă operez de urgență pentru a îmi corecta poziția osului rupt. Perioada de recuperare e estimată la 5-6 luni după intervenția chirurgicală, însă nu mă văd stând la pat atât de mult – poate dacă îmi mai antrenam puțin răbdarea la Survivor!”, ne-a spus Sebastian, după ce a ieșit din concurs.

La rândul lui și Jorge, pe numele adevărat George Papagheorghe, s-a întors din competiție și după ce a petrecut ceva timp cu familia, s-a operat și el. „Mi-a ajuns cuțitul la os, ca să zic așa, mai exact, bisturiul. Am ieșit vesel din operație. Am stat 2 nopți internat iar acum sunt acasă. Fericit că în sfârșit m-am operat. Așteptarea asta a fost cea mai grea. Urmează 5 săptămâni în care nu am voie să pun piciorul jos însă nu mă sperie, am povestit toată procedura cu operația, într-un vlog pe care l-am postat, la cererea fanilor Survivor România. A fost interesant că seara, după operație, mă uităm la Survivor din rezerva spitalului. Mi-a intrat “microbul”…”, ne-a mărturisit Jorge.

„Prima operație din viața mea! Eu nu m-am operat în viața mea! Ba da, m-am operat la ochi. Dar nu am avut niciun oscior, niciun deget, nimic, rupt… Râd că am emoții! Deci mâine dimineață, la prima oră am înțeles că sunt primul pacient, de-aia mă internează din seara asta…”, povestea Jorge din mașină, în drum spre spital.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net