Ana Morodan, despre lupta cu depresia și anxietatea: „Suntem extrem de nefericiți, dar nimeni nu vorbește despre asta...”

Ultima actualizare:

Ana Morodan a făcut o serie de mărturisiri, în cadrul podcast-ului lui Jorge, care au surprins atât urmăritorii ei din mediul digital, cât și presa. Cu o deschidere rar întâlnită în rândul vedetelor, ea a vorbit despre experiențele sale cu depresia, despre presiunea digitală și despre cum tinerii de azi sunt afectați grav de problemele psihice.

Ana Morodan, despre lupta cu depresia și anxietatea / foto: arhiva Click!
Ana Morodan, despre lupta cu depresia și anxietatea / foto: arhiva Click!

Mie mi-a fost greu să duc ani de zile o depresie care a început pe la 34 de ani. Copiii aceștia trăiesc depresia, ei fac demență digitală la 18-19 ani”, a spus vedeta, surprinzând prin empatia și îngrijorarea ei față de noile generații. Ana a adăugat că nu poate să-și imagineze cum este să trăiești o astfel de experiență atât de tânăr: „Cred că e îngrozitor”.

Ana Morodan: „Trăim într-o lume în care suntem...”

Pe lângă aceste revelații, Morodan a atins și subiectul presiunilor sociale induse de rețelele de socializare: „Noi trăim într-o lume în care suntem suma conținutului pe care-l facem. Toată lumea e fericită pe Internet! Doar că tu ești extrem de nefericit și nimeni nu vorbește despre asta”.

Vedeta a mai dezvăluit că experiența prin care a trecut a fost un punct de cotitură, care a determinat-o să creeze Virtuwell, prima organizație de sănătate mintală digitală și wellness din România. Acest proiect, pe care Ana îl descrie drept „misiunea ei dincolo de modă și stil”, este modul prin care vrea să ajute pe alții să evite greșelile și suferințele prin care a trecut ea. Într-o postare pe Instagram, aceasta a ales să facă niște precizări despre tot ce s-a scris în presă despre ea, după evenimentul de anul trecut:

„În podcast-ul lui Jorge, am vorbit și despre episodul mult discutat și simt nevoia unui punct, dar înainte aș vrea să fac câteva precizări care s-au vehiculat atunci peste tot în presă și la care nu am dat curs.

Ce a spus vedeta despre ce s-a scris despre ea în presă

1. Nu am folosit droguri interzise! Calmantele pe care le-am luat atunci, fiind sub un tratament pentru anxietate severă și depresie, erau prescrise de către medic și cumpărate cu rețetă conform schemei de tratament. Desigur, trebuia să nu conduc, a fost o greșeală.

2. Nu m-am urcat de două ori în aceeași zi la volan, ci am fost oprită de două ori în decurs de 400 de metri. Suntem persoane publice, nu persoane perfecte, facem greșeli, învățăm din ele, ne uităm în jur și, chiar dacă a fost un episod șocant în viața mea, consecința lui pentru mine și pentru toți cei pe care îi ajutăm este una pozitivă.

Din tot acest tumult trăit, și înainte, și după acest episod, s-a născut VirtuWell - Prima Organizație de Sănătate Mintală Digitală și Wellness Digital din România. Este proiectul care mie îmi dă sens dincolo de creme și rochițe, proiectul căruia îi dedic toate resursele și timpul și la care nu cred că aș fi ajuns dacă nu treceam prin tot tumultul prin care am trecut. Acestea fiind spuse, închei orice discuție despre acest episod. Prefer să-mi dedic timpul vorbind despre ceea ce fac la VirtuWell, pentru ca alții să nu treacă prin stările prin care am trecut eu”, a spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
image
actualitate.net
image
actualitate.net