Unde a fost găsită, până la urmă, românca dată dispărută, după ce plecase în vacanță în Turcia. Ea suferea de depresie

Ultima actualizare:

Nicoleta Melania Toma, o femeie în vârstă de 39 de ani din județul Argeș, care a plecat în vacanță în Turcia împreună cu o prietenă și care a fost raportată ca dispărută pe 19 august 2024, a fost găsită într-un spital din Istanbul.

Melania Nicoleta Toma a fost găsită într-un spital FOTO: ziarexclusiv.info
Melania Nicoleta Toma a fost găsită într-un spital FOTO: ziarexclusiv.info

Prietena care o însoțea a declarat polițiștilor că Nicoleta trecea printr-o perioadă dificilă din cauza unei depresii cauzate de despărțirea de soțul ei, potrivit Adevarul.

Femeia a părăsit hotelul unde era cazată și nu s-a mai întors

Nicoleta și prietena ei s-au cazat în aceeași cameră de hotel în Turcia, dar la un moment dat, femeia a părăsit voluntar locul de cazare, fără să mai revină sau să comunice cu familia sa. În urma dispariției, autoritățile române au emis o alertă internațională pe 26 august, solicitând colaborarea cu autoritățile turce pentru a o găsi.

După mai multe zile de căutări, Nicoleta Toma a fost localizată de autoritățile din Turcia, fiind internată într-un spital de psihiatrie din Istanbul. Poliția din Câmpulung a fost sesizată inițial pe 19 august, când familia a raportat dispariția ei.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, polițiștii din Câmpulung, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au colaborat cu autoritățile turce pentru localizarea femeii.

Ce a făcut Nicoleta după ce a plecat de la hotel

Investigațiile au arătat că Nicoleta a plecat cu un taxi de la hotelul din Istanbul către aeroport, intenționând să se îmbarce spre România pe 18 august.

Cu toate acestea, nu s-a mai urcat în avion și nu a putut fi contactată ulterior. De asemenea, ea nu s-a prezentat nici la zborul programat inițial pentru întoarcerea în țară, care era pe 22 august, când se încheia vacanța.

Înainte de a fi găsită, Nicoleta Toma era dată în urmărire internațională, iar autoritățile române și turce desfășurau activități comune de căutare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
soca tolminska korita jpg
ploaie jpeg
masina cheie inchiriata istock jpg
Parcul Dimitrie Ghica, Sinaia  FOTO Google Maps png
depozite bancare unde castigi cei mai multi bani in septembrie jpg
sacalul poza mare jpg
sat case adobestock jpg
charleroi profimedia jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net