Alina Sorescu rupe tăcerea! Ce spune după aproape trei ani de procese și certuri cu Alexandru Ciucu. „Discuțiile s-au prelungit din cauza că..."

Ultima actualizare:

După aproape trei ani de procese și certuri legate de divorțul său de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a făcut un apel public pentru a pune capăt conflictelor și a găsi liniștea pentru ea și pentru fetițele lor. Deși cei doi au fost nevoiți să respecte recent deciziile instanței referitoare la vacanțele copiilor, disputa continuă să persiste, fără un acord definitiv asupra programului de custodie.

Alina Sorescu, Alex Ciucu și fetițele lor.
Alina Sorescu, Alex Ciucu și fetițele lor.

Nu au reușit să ajungă la un consens privind programul de custodie al fetelor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, care au fost împreună timp de 12 ani, s-au despărțit în urmă cu aproape trei ani. Cântăreața a fost cea care a inițiat procedura de divorț, iar de atunci, cei doi nu au reușit să ajungă la un consens privind programul de custodie al celor două fetițe. Sorescu își dorește ca domiciliul copiilor să fie stabilit la ea, în timp ce Ciucu solicită ca fetițele să petreacă două săptămâni pe lună cu el.

Invitată recent la emisiunea „Un Show Păcătos”, Alina Sorescu a vorbit despre dificultățile întâmpinate în procesul de divorț și despre impactul acestora asupra familiei. „Nu mi-aș fi dorit niciodată să ajung într-o astfel de situație și nu aș fi dorit să se întâmple sfârșitul așa. Discuțiile s-au prelungit din cauza faptului că nu ne înțelegem pe tema programului copiilor. Eu vreau un program normal, iar el vrea o săptămână la mine și una la el”, a explicat Sorescu. Artista și-a exprimat dorința de a încheia cât mai repede aceste conflicte pentru a găsi liniștea necesară pentru ea și pentru copii.

Alina spune că tatăl fetelor nu le-a lăsat pe acestea să participe la concertele ei

Pe lângă disputele legate de custodie, Alina Sorescu a acuzat și alte probleme legate de părintele copiilor. Aceasta a menționat că Alexandru Ciucu a împiedicat adesea fetițele să participe la concertele și evenimentele sale. „S-a aflat când tatăl fetelor a intentat ordonanța prin care cerea domiciliul fetelor la el, lucru care nu s-a aprobat. S-a întâmplat de multe ori ca la concerte sau când am avut evenimente de 1 iunie să nu fie de acord să vină, deși ele își doreau”, a declarat Sorescu. Artista a adăugat că, deși a avut numeroase ocazii în care fetițele și-ar fi dorit să o vadă pe scenă, tatăl lor a refuzat să le lase să participe.

Alina Sorescu a menționat că pe 13 octombrie, în cadrul unui concert de la Sala Palatului, speră să aibă fetițele alături de ea. „Acum, pe 13 octombrie, voi cânta doar eu și cred că am noroc și fetele vor fi la mine. Totul e după calendar”, a spus ea, exprimându-și speranța că, în ciuda dificultăților, va putea avea momente de calitate alături de copiii săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net