Ce se întâmplă cu America Express! Schimbare importantă în programul TV

Antena 1 marchează 30 de ani de existență printr-o săptămână specială, pregătită cu atenție pentru telespectatori. Între 27 noiembrie și 3 decembrie, postul de televiziune aduce o serie de evenimente și ediții speciale, transformând această săptămână într-un adevărat cadou pentru fanii săi.

America Expresss - Drumul Soarelui. Foto: arhiva.
America Expresss - Drumul Soarelui. Foto: arhiva.

Ce se întâmplă cu emisiunea "America Express - Drumul Soarelui"  

"America Express - Drumul Soarelui" va fi difuzată nu doar în zilele obișnuite, ci și în ziua de vineri, 1 decembrie. Concurenții au deja o poveste bogată de aventuri, trecând de jumătatea traseului și de Mijlocul Lumii, în Ecuador. Etapa viitoare aduce misiuni mai grele și schimbări dramatice ale peisajelor, de la peste 4.000 de metri altitudine la plajele Oceanului Pacific. Aventura continuă într-un ritm din ce în ce mai intens.

Antena 1 nu se limitează la doar o zi de sărbătoare, ci dedică întreaga săptămână unor evenimente speciale. De luni până vineri, începând cu ora 8.00, și în weekend, de la ora 9.00, emisiunea matinală "Super Neatza cu Răzvan și Dani" aduce distracție și bucurie. Invitați de seamă din lumea vedetelor, alături de echipa matinalului, vor crea momente memorabile, pline de povești, spectacol, emoție, zâmbete și aventură.

"Observator" prezintă "Săptămâna Românilor"

Minivacanța începe cu celebrarea a peste 800.000 de români care își serbează onomastica, iar de 1 decembrie, cei mai iscusiți bucătari se vor întrece într-un concurs live de preparate tradiționale. Invitații speciali, printre care Cătălin Bordea, actorii de la „Camera 609”, Magda Catone, Doina Teodoru, Maria Ţăpuşă, dar și cei din serialul "Lia – Soţia soţului meu", Ştefan Floroaica, Ioana Blaj și Ana Bodea, vor fi alături de echipa „Super Neatza” în această săptămână de sărbătoare.

"Observator" prezintă "Săptămâna Românilor," un maraton în care vor fi aduse în prim-plan povești extraordinare de viață. Personalități precum Marcel Iureș, Gică Popescu, Delia, Ștefan Bănică, Mona Segall, Ruxandra Ion, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Mihai Neșu, Charley Ottley, Maia Morgenstern, Vasile Ioana, Simona Gherghe, Cătălin Cârstoveanu, Nea Marin, și mulți alții au acceptat invitația de a-și deschide sufletele în fața camerelor de filmat.

Parada militară, transmisă în direct

De Ziua Națională, Antena 1 transmite în direct parada militară, într-o ediție specială a emisiunii "Observator," prezentată de Olivia Păunescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru, începând cu ora 10:30. Jurnaliștii Sonia Simionov și Cristi Popovici vor oferi telespectatorilor o perspectivă privilegiată asupra evenimentelor din prima linie a teatrelor de operațiuni.

Săptămâna aniversară nu se oprește aici, oferind și continuarea show-ului "America Express" în zilele de luni, marți, miercuri și vineri de la 20.30, și duminică de la 21.00. Emoție, distracție, și aventură sunt doar câteva elemente care vor caracteriza această săptămână specială la Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net