Chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrecu, în dificultate! Ei merg în semifinala „Chefi la cuțite”

Ultima actualizare:

În ediția 38, a sezonului 10 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de pe 28 noiembrie 2022, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au fost puși într-o situație de-a dreptul delicată. Cei joi jurați au ales primii semifinaliști.

Sezonul cu numărul 10 al „Chefi la cuțite” se apropie de finală. foto: Antena 1
Sezonul cu numărul 10 al „Chefi la cuțite” se apropie de finală. foto: Antena 1

Ediția cu numărul 38 a sezonului 10 al emisiunii de divertisment culinar „Chefi la cuțite” a fost una tensionată, cu un battle foarte dificil, iar chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au primit o veste neașteptată.

În urma verdictului final pe care l-a adus banda în bucătăria show-ului culinar, cei doi jurați au fost nevoiți să își trimită jumătate de echipă la duel, iar cealaltă jumătate în semifinală. Chef Sorin Bontea a salvat doi concurenți de la proba individuală, în timp ce chef Florin Dumitrescu a trimis mai departe un singur concurent.

M-am hotărât foarte greu, m-am învârtit de nu știu câte ori. Fiecare are șansa lui... trebuie să fac și alegerea asta”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Alegerea a fost una foarte dificilă pentru cei doi jurați. Aceștia s-au gândit foarte bine și au luat o decizie în privința concurenților ce urmează să meargă mai departe în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite.

Chef Sorin Bontea a hotărât să-i salveze pe Paco și Gabi, în timp ce Flori, Titus și Gigi Burger vor merge la duel. De asemenea, chef Florin Dumitrescu a trimis-o în semifinală pe Oxy, iar la proba individuală au intrat Manciu și Raluca.

M-am emoționat foarte tare! Mulțumesc pentru această oportunitate”, a mărturisit Paco cu vocea tremurândă și ochii în lacrimi.

Nu poți să îți imaginezi cum îmi bate inima în momentul ăsta”, a mai adăugat Gabi la auzul veștii.

Sunt foarte fericită, eu eram gata să mă duc la individuală. Nu știu dacă visez ce se întâmplă acum, am un amalgam de sentimente pe care nu pot să le explic. Am o groază de emoții pe care nu pot să le explic și nu știu ce se întâmplă”, a dezvăluit Oxy cu ochii în lacrimi.

Cel de-al zecelea sezon al „Chefi la cuțite” marchează un decenit al emisiunii. Irina Fodor a prezentat primele ediții ale sezonului, iar Gina Pistol a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finala, programată ăentru data de 1 decembrie, la ora 20.30, pe Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net