Echipa lui Florin Dumitrescu, în pericol? Cuțitul de aur al acestuia, eliminat de la „Chefi la cuțite”

Proba gătitului în miniatură din ediția „Chefi la cuțite”, difuzată de Antena 1 miercuri seară,  16 noiembrie, i-a aliniat pe concurenți în fața unor bancuri de lucru cu ustensile năstrușnice.: de la crăticioare mai mici decât ochiul aragazului, la cuțitașe și răzătoare cât un breloc.

„Chefi la cuțite” a fost lider de audiență

Tot instrumentarul pregătit de Gina Pistol le-a amintit concurenților de lumea copilăriei, iar chefilor le-a amintit, în schimb, de una dintre cele mai grele probe de la amuletă, când au fost nevoiți să gătească folosind mini-ustensilele.

Proba aceasta este trauma vieții mele la Chefi la cuțite” a declarat Chef Florin Dumitrescu, despre provocarea aparent amuzantă, dar care a ridicat numeroase probleme în bucătărie. Astfel, de data aceasta au fost concurenții cei care s-au chinuit să manevreze eficient toate mini-ustensilele și să-și calibreze ingredientele astfel încât preparatele finale să aibă un gust la fel de savuros ca și când ar fi gătit în condiții normale.

Battle-ul 14, care le-a cerut echipelor conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să pregătească un main course și o salată de crudități utilizând exclusiv mini-ustensile a plasat show-ul culinar „Chefi la cuțite” pe primul loc în preferințele telespectatorilor români, pe toate segmentele de public.

Degustătorii serii au fost 11 scriitori, verdictul juraților aducând, însă, a doua filă a egalității incomode în cartea sezonului 10 Chefi la cuțite. Chef Bontea și Chef Dumitrescu au obținut același număr de farfurii, fiecare fiind nevoit să-și trimită câte trei concurenți la duel, în vreme ce Chef Scărlătescu a intrat cu întreaga echipă la proba eliminatorie.

Chef Bontea i-a ales pe Gabriel Drăgușanu, Gigi Nicolae și Florica Boboi pentru această probă, iar Chef Dumitrescu i-a nominalizat pe Brigitta Gheorghe, Florin Dragomir și pe Ștefania Pop. Plecarea serii a fost una dureroasă pentru Florin Dumitrescu – concurentul căruia în preselecții i-a acordat cuțitul de aur, Florin Dragomir, a părăsit competiția după ce a pregătit o farfurie de doar 3 puncte.

Este o greșeală asumată, dar pe care nu o voi mai face. Totodată, este o greșeală ce mă motivează ca eu, cândva, să reușesc să-i dovedesc lui Chef Dumitrescu că nu este pentru prima oară în viața mea când am gătit acest preparat – însă a fost o zi proastă azi pentru mine și nu l-am executat corect”, a declarat Florin Dragomir.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub bianca dragusanu png
cub ioana nastase png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
foto1 fratiiB jpg
remus iosub ramore iumor 3 jpg
kevin mccallister jpg
cub emma corrin png
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg