Dan Negru pregătește o nouă emisiune la Kanal D! Prezentatorul are planuri mari

Dan Negru nu pierde deloc timpul! Ajuns de puțină vreme la Kanal D, după ce a încheiat o colaborare de peste 20 de ani cu Antena, Dan Negru este pregătit să dea o nouă lovitură. Pregătește o emisiune despre care spune că va oferi divertisment de calitate românilor. 

Dan Negru pregătește o nouă emisiune
Dan Negru pregătește o nouă emisiune

Dan Negru prezintă la Kanal D emisiunea „Jocul cuvintelor", care potrivit cifrelor de audiență este pe placul telespectatorilor. Motivat de rezultatele bune pe care le-a obținut datorită show-ului, prezentatorul are în minte un nou plan: introducerea unei alte emisiuni de cultură generală, care să ofere și divertisment, dar și un imbold spre mărirea cunoștințelor generale. 

Citește și: Dan Negru, te-au transformat copiii în hamal de jucării!

Dan Negru speră să dea lovitura cu noua emisiune de la Kanal D

Dan Negru este conștient de faptul că noul său proiect ar putea să fie unul riscant pentru că, din punctul său de vedere, televiziunea din România nu este un mare fan al emisiunilor de acest tip. Cu toate acestea, Dan Negru și-a luat inima în dinți și este pregătit să ofere un nou format telespectatorilor care par dornici să-și testeze inteligența și viteza de reacție! 

„La italieni îi zice „Avanti un altro” El se difuzează în mai multe țări. E un quiz cu de toate. E un game quiz, mai degrabă. Asta nu înseamnă că jocul cuvintelor intră în pauză. Nu! Jocul cuvintelor are drumul lui. Dar venim și cu un alt show, „Tu urmezi”, care are de toate. Are game-uri, are întrebări de cultură generală, are premii mari, are de toate!”, a declarat Dan Negru, conform Wowbiz.

Noul show prezentat de Dan Negru este adaptat după un format internațional care, după prima difuzare din Italia, în 2013, s-a bucurat de succes și la publicul din Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada și Albania.

Vezi și: Dan Negru, secrete din culisele mutării la Kanal D

Dan Negru a renunțat la Antena 1, după mai bine de două decenii de colaborare

După 21 de ani în care a fost lider absolut de Revelion datorită programului pe care îl prezenta în noaptea dintre ani, Dan Negru a fost depășit în audiențe de trustul de pe Pache Protopopescu.

Peste două milioane de persoane au urmărit programul prezentat de PRO TV în fiecare minut, în timp ce emisiunea lui Dan a fost privită de 1,9 milioane de români în noaptea de Revelion. La scurt timp după înfrângere, Dan Negru a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat! 

Dan Negru a decis să încheie colaborarea cu Antena 1, după mai bine de două decenii. Motivul principal? Faptul că simțea nevoia de schimbare și nu dorea să stagneze. 

Dan Negru are o carieră impresionantă 

Format la școala de televiziune Valeriu Lazarov și reprezentant valoros al unei generații de aur de oameni de TV, celebrul prezentator s-a aflat la cârma unor formate internaționale de anvergură precum «Guess My Age», «Beat The Blondes», «Who Wants to Be a Millionaire», «Ciao Darwin», «Star Factory», “Deal or No Deal”, “Minute to Win It”, “Money Drop”, «Let’s Make a Deal».  

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net