Surpriză de proporții la Survivor! Unul dintre cei mai iubiți concurenți este aproape de eliminare: „Le vine rândul tuturor la nominalizare”

#Survivor România
Ultima actualizare:

O nouă zi, o nouă situație tensionată la Survivor România, unde unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți este aproape de eliminare. Faimoșii au ajuns din nou la consiliu, după ce au pierdut prima imunitate a săptămânii.

Surpriză de proporții la Surivor! Foto: Facebook
Surpriză de proporții la Surivor! Foto: Facebook

Prima probă de foc a săptămânii a fost câștigată destul de categoric de Războinici. Lucianna Vagneti și Alexandra Ciomag au adus punctul decisiv, după un duel cu Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă. Astfel, prima imunitate a săptămânii la Survivor România s-a încheiat cu scorul de 7-3. Ulterior, a venit un nou moment crucial pentru Faimoși.

Vezi și Scandal penibil la Survivor! Două concurente se acuză între ele că și-au furat, una alteia, lenjeria intimă: „Tu crezi că eu port chiloții tăi”

Faimoșii propuși pentru eliminarea de la Survivor România

Ștefania Stănilă și Mihai Zmărăndescu au obținut colanele de imunitate personală, așa că au fost nevoiți să facă nominalizări.

Zmărăndescu a propus-o pe Ada Dumitru pentru eliminare, în timp ce Ștefania l-a selectat pe DOC. De altfel, aceasta i-a spus rapperului că este lipsit de bun simț, că lucrurile în echipă nu merg din cauza lui și că își dorește din toată inima să-l vadă plecat.

Trebuie amintit că DOC și Ada au fost nominalizați și săptămâna trecută, dar au reușit să rămână în competiție. De această dată vor avea un adversar pe cinste, după ce Ionuț Iftimoaie a fost nominalizat de coechipierii săi de la Survivor

Ionuț Iftimoaie este propus pentru eliminarea de la Survivor

Ionuț Iftimoaie a fost alegerea generală a Faimoșilor. Așadar, luptătorul va avea din nou clipe tensionate. Vă reamintim că, săptămâna trecută, Iftimoaie a avut parte de un scandal monstru cu Alin Chirilă. Cei doi au avut un conflict uriaș în cadrul unei probe de la Survivor România 2023. Practicantul MMA l-a prins pe Iftimoaie cu un procedeu interzis, iar acesta a avut o ieșire nervoasă.

Dacă mai faci odată asta, îți f** un pumn și te ia dracu”, a tunat Ionuț Iftimoaie, lui Alin Chirilă. „Hai mă, lovește-mă, hai!”, a răspuns Războinicul, care s-a îndreptat spre Iftimoaie. „Sunt niște reguli, toată lumea trebuie să le respecte. Tu de ce nu le respecți?”, a continuat Ionuț Iftimoaie.  În cele din urmă, moderatorul concursului TV, Dan Pavel, a fost nevoit să oprească acea probă.

Soția lui Iftimoaie, declarații exclusive pentru Click!

Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie, ne-a declarat că îl așteaptă acasă pe marele sportiv, însă se gândește și la parcursul lui din cadrul competiției. Știe că Iftimoaie e la mâna publicului și speră să se întâmple ce este mai bine pentru el. 

„Indiferent dacă pleacă din concurs sau rămâne este foarte bine din punctul meu de cedere. Sunt deja o mâna de oameni și rândul le vine tuturor la nominalizare. Este evident că s-a creat o gașcă a fetelor unde s-au alăturat Remus și Kamara și au forță numerică.

Bineînțeles că îl aștept acasă. Pe de altă parte, nici nu știu ce vreau. Pe de o parte îmi doresc să vină acasă că ne este tare dor de el, pe de altă parte, îmi doresc să meargă mai departe în competiție, pentru că am văzut că își dorește acest lucru.

Este normal sa slăbească …cu toții au slăbit !Sunt convinsă ca e totul bine și nu trebuie să-mi fac griji pentru el. A trecut printr-o perioadă mai dificila cu accidentarea, dar acum este bine”, a declarat soția lui Iftimoaie, pentru Click!, în exclusivitate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net