Detaliile și cifrele incredibile din culisele producției serialului „Familia Borgia”

Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai urmărite seriale din România, în acest moment, „Familia Borgia” este difuzat în fiecare seară de luni și marți, de la orele 22.00, pe Kanal D2. Povestea urmărește viața lui Rodrigo Borgia, poate cel mai controversat Papă din întreaga istorie a Bisericii Catolice, cât și viețile celorlalți membri ai familiei acestuia, în timpul Italiei renascentiste. Iar producția unui asemenea serial a fost la fel de ambițioasă precum subiectul abordat. Click! îți prezintă detaliile incredibile din culise...

Au fost necesare 4.000 de ore pentru realizarea platourilor de filmare / foto: Kanal D
Au fost necesare 4.000 de ore pentru realizarea platourilor de filmare / foto: Kanal D

Conform informațiilor oferite de către kanald.ro, filmările pentru serial au avut loc în 10 locuri diferite, mai ales în capitala Cehiei, Praga. Au fost folosite aproximativ 143 de platouri de filmare, iar scenele din locații cheie, cum ar fi, Palatul Apostolic și Castelul Sant’Angelo, au fost filmate tot în Praga, mai precis, în Palatul Martinicky și în studiourile Barrandov. Sute de muncitori au lucrat la crearea interioarelor din serial, pornind de la lăcătuși și zidari, până la pictori și tapițeri. Într-un final, a fost nevoie de mii de ore de muncă pentru readucerea la viață a Italiei renascentiste.

Numerele incredibile din spatele acestui serial nu se opresc aici! Conform sursei, a fost nevoie de aproximativ 200 de tone de lemn, 10 tone de vopsea, 400 de metri pătrați de diferite tipuri de ferestre, cât și 40 de uși de stejar, făcute manual! Totul a fost fixat cu aproape 2 tone de diferite modele de cuie, cabluri și cârlige!

5.000 de metri de catifea au fost necesari pentru a crea costumele din serial

Pentru a se crea costumele personajelor s-a folosit foarte mult material / foto: Kanal D
Pentru a se crea costumele personajelor s-a folosit foarte mult material / foto: Kanal D

Pe lângă interioarele de epocă, un alt element care intră imediat în atenția publicului sunt costumele, care redau cât mai fidel posibil moda acelei epoci. Iar echipa de filmare a folosit mai bine de 5.000 de metri de catifea, printre mai multe tipuri de materiale, pentru costumele din serial! De asemenea, a mai fost nevoie și de 200 de metri de pânză organza, 2.000 de metri de căptușeală, cât și o echipă masivă de croitori și designeri pentru transforma lista de materiale în costume adevărate.

Într-un final, echipa de filmare a avut nevoie de mai bine de 4.000 de ore pentru a crea platourile serialului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net