Filmul de groază care este în tendințe pe Netflix și care îți va tăia răsuflarea

Ultima actualizare:

Nu rata o poveste terifiantă care te va face să descoperi cele mai înfricoșătoare lucruri din adâncurile oceanului. „Menace from the Deep” este noul film horror în tendințe Netflix care are un succes copleșitor pe platformă, deoarece te va duce prin cele mai întunecate colțuri ale adâncurilor oceanului într-o poveste terifiantă plină de adrenalină care îți va fura respirația. 

„Menace from the Deep” este noul film horror în tendințe Netflix.
„Menace from the Deep” este noul film horror în tendințe Netflix.

Povestea filmului

Cu o premisă sufocantă, filmul în tendințe Netflix, „Menace from the Deep” oferă spectatorului o experiență claustrofobă, cufundându-l în povestea lui Norah Price, o cercetătoare subacvatică, care împreună cu echipa sa se confruntă cu o misiune terifiantă în adâncurile din mare.

O peliculă de groază cu Kristen Stewart în rolul lui Norah Price

Menace from Deep Down” este filmul de groază regizat de William Eubank și cu Kristen Stewart în rolul lui Norah Price, precum și distribuția lui Vincent Cassel în rolul Căpitanului Lucien, T.J. Miller ca Paul Abel și Jessica Henwick ca Emily Haversham, printre alții.

Intriga te va ține cu sufletul la gură

Intriga prezintă cum, după un cutremur devastator, o echipă de cercetători se va lupta pentru viața lor în căutarea de a ajunge la suprafață, traversând adâncurile oceanului la 10 kilometri sub apă. Cu toate acestea, vor descoperi în curând că nu sunt singuri, deoarece apariția unor creaturi terifiante le va schimba rapid destinul.

„Menace from Deep Down”, combină elemente de science-fiction

Acest film de groază combină elemente de science-fiction și creează o performanță claustrofobă, plină de adrenalină, care, împreună cu interpretarea remarcabilă a lui Kristen Stewart și a colegilor ei de distribuție, va lăsa orice spectator fără suflare.

Cu siguranță, dacă ești un iubitor al genului acestui film, nu trebuie să-l ratezi. El poate fi vizionat acum pe Netflix. Tu trebuie să te pregătești cu popcorn și să te lași dus de intriga acestei pelicule, pe care nu o vei uita atât de ușor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net