Filmul surprinzător de pe Netflix care este unul dintre cele mai vizionate și te va ține pe marginea scaunului tău. N-ai cum să-l ratezi

Ultima actualizare:

Filmul "Black Adam", care îl are în rolul principal pe carismaticul Dwayne Johnson, a stârnit o serie de reacții contradictorii din partea criticilor. De la laude pentru interpretarea lui Johnson și până la critici aspre privind povestea și aspectul vizual, "Black Adam" pare să fi dezbătut atenția publicului. În acest moment, pelicula este extrem de vizionată pe Netflix și îți recomandăm să nu o ratezi.

Filmul "Black Adam" poate fi vizonat acum pe Netflix. Foto: arhiva.
Filmul "Black Adam" poate fi vizonat acum pe Netflix. Foto: arhiva.

O introducere pompoasă

Potrivit cronicilor publicate în Variety, filmul are ca principal obiectiv să ofere personajului Black Adam o introducere grandioasă, sugerând că acesta se va confrunta în curând cu un adversar demn de el. Unii critici au salutat această abordare, considerând-o necesară pentru a da amploare universului supereroic.

Performanța Iimpunătoare a lui Dwayne Johnson

Criticul Peter Debruge, într-o cronică pentru Variety, subliniază că Dwayne Johnson aduce un plus semnificativ filmului prin fizicul său impunător și aspectul atrăgător. Este menționat că "Black Adam" reprezintă primul film cu supereroi al lui Johnson, iar interpretarea sa este punctul forte al producției.

Critici asupra poveștii

Cu toate acestea, alți critici nu au fost la fel de entuziasmați. David Fear de la Rolling Stone a descris filmul ca fiind „generic, fad și incoerent”, afirmând că plăcerea de a-l vedea pe Johnson într-un blockbuster nu poate compensa lipsa originalității peliculei.

O privire asupra viitorului DC Extended Universe

Matt Singer de la ScreenCrush a caracterizat filmul ca fiind „relativ mediocru”, evidențiind că pare a fi un produs fabricat pentru a îmbunătăți DC Extended Universe, cu un star de calibru și cu noi eroi pregătiți pentru viitoarele filme. El sugerează că aceasta ar putea indica o direcție precară pentru viitorul cinematografic DC.

În ciuda părerilor controversate, "Black Adam" promite să ofere o incursiune într-un univers de supereroi complex, cu elemente de justiție și răzbunare. Cu un cast impresionant și o atenție deosebită acordată aspectului vizual, filmul va trebui să facă față atât susținătorilor, cât și criticilor săi. Este totuși o peliculă extrem de vizionată pe Netflix care, credem noi, te va ține țintuit în scaun și pe care nu trebuie să-l ratezi. 

Indiferent de recenzii, "Black Adam" rămâne o producție vizionată pe Netflix, iar fanii Dwayne Johnson și ai genului de supereroi vor decide dacă acesta își merită locul în pantheonul filmelor de referință din acest domeniu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net