Filmul pe care nu îl vei uita niciodată. Povestea e impresionantă și îți va rămâne veșnic în inimă

Ultima actualizare:

Pentru că e final de săptămână și ai nevoie să te relaxezi, îți recomandăm un film pe care, cu siguranță, nu-l vei uita mult timp de acum încolo. Povestea peliculei este impresionantă și îți va rămâne pentru totdeauna în suflet. O poți viziona pe Netflix. Este vorba despre „Dragoste la prima vedere”, un film american de comedie-dramă romantică "proaspăt scos de la cuptor", regizat de Vanessa Caswill. Haley Lu Richardson și Ben Hardy sunt cei pe care îi veți vedea în rolurile principale.

Îți recomandăm să vizionezi „Dragoste la prima vedere”. Foto: Click.
Îți recomandăm să vizionezi „Dragoste la prima vedere”. Foto: Click.

Sosirea cu patru minute întârziere a unui avion nu pare să însemne mare lucru. Sau poate da, pentru că datorită acelor patru minute, un băiat și o fată se vor întâlni. Aceasta este o comedie romantică despre întâlniri, fapte și statistici. 

Complot

Hadley și Oliver se trezesc cuprinși de o poveste de dragoste neașteptată în timp ce se află la bordul unui zbor de la New York la Londra. Cu toate acestea, legătura lor ia o întorsătură neașteptată atunci când se pierd din vedere în timpul procesului vamal. Acum, confruntați cu șanse descurajante, vor putea ei să depășească provocările și să găsească o modalitate de a se reuni?

Despre pelicula „Dragoste la prima vedere”

Este fermecătoare, dulce, ușor dezordonată, inteligentă și americană. Este fermecător, dulce, organizat, inteligent, dar sensibil și englez. Se lovesc unul de celălalt, la un aeroport în timpul Crăciunului, și ceea ce urmează după acea întâlnire fortuită, nu vom dezvălui.

Asistăm la încă o comedie romantică standard? Da, este greu de evitat asta pentru că „Dragoste la prima vedere” nu pretinde a fi altceva decât atât; dar este un plus la genul comediei romantice care, cu un strop de dramă pentru a-i da culoare, se adaugă listei lungi de comedii romantice de Crăciun lansate acum pentru a ne încălzi la „rapid” sezonul sărbătorilor care se apropie.

Aspectele tehnice ale filmului

În ceea ce privește aspectele tehnice ale filmului, tocmai aici iese în evidență, deoarece este bine lucrat, iar atunci când Hollywood vrea să-și arate expertiza tehnică, o face de minune. „Dragoste la prima vedere” se bazează pe seturi bune, un ritm potrivit pentru montaj și ocupă un loc destul de ridicat în ceea ce privește valoarea producției.

image
image
image
image
image
image
9 macaulay culkin singur acasa 5 jpg jpeg
banner Cristina Ciobănașu Vlad Gherman png
banner dorel vișan png
netflix 4011345 1280 jpg
Chefi la cutite sezonul 12  Foto Antena 1 jpg
Aris si Alexia Eram jpg
banner Beinur Nuredin jpg
cub alexia eram png