Liviu Vârciu, decizie dificilă! A fost obligat să amâne filmările

Înainte de pandemie, Liviu Vârciu a produs și a jucat în comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste", un film în care s-a implicat trup și suflet, dar mai ales financiar împreună cu iubita lui.

cub liviu varciu animat gif
Liviu Vârciu a stopat filmările pentru proiectul în care era ancorat!

Filmul a fost lansat anul trecut cu mare tam-tam și datorită succesului mare de care s-a bucurat, „producătorul” Liviu Vârciu a anunțat că face și o a doua parte. Dar iată că simpaticul solist și actor a fost obligat să oprească pregătirile.

Unul dintre cele mai așteptate filme lansate anul trecut a fost comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste", produsă de Liviu Vârciu. După mai multe amânări, producția a apărut în cinematografe, iar de atunci sălile au fost pline.

Citește și: Liviu Vârciu a plâns în hohote la tv

Acum pelicula de succes e difuzată și pe alte platforme. Un motiv în plus pentru vedeta Antenei 1 să-și dorească o continuare cu aceiași trei actori în rolurile principale.

Filmul a mers neașteptat de bine încă de la lansare când nu era voie să se facă evenimente așa mari și cu toate acestea a umplut două săli la premieră cu echipa filmului și apoi mult public în sălile de cinema", ne-au spus surse apropiate lui Vârciu, care și-a propus să facă și partea a doua a comediei. Însă, vedeta de televiziune ar fi întâmpinat ceva probleme, astfel încât s-a mutat totul în septembrie, cel puțin momentan.

„Liviu își dorea să începem filmările în această perioadă însă s-a oprit totul. Nu se știe din ce motive. Nu știm dacă nu sunt bani sau pur și simplu are el filmări pentru Antena 1. Sperăm că din septembrie să reluăm treaba și la anul să facem o nouă premieră", ne-au povestit surse din echipa lui Liviu Vârciu.

Vezi și: Liviu Vârciu i-a făcut cadou mamei o vilă impresionantă 

Liviu Vârciu pregătește un nou proiect de televiziune 

Click! a aflat că Vârciu ar fi ocupat cu un nou proiect de emisiune, un reality-show și că ar putea avea legătură cu Asia Express pe care era cât pe ce să o câștige împreună cu Andrei Ștefănescu. Deja Antena 1 a anunțat că megaproducția se va numi anul acesta America Express - Drumul Aurului, iar cele 9 perechi de vedete vor merge prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor, iar Oase și Marius Damian vor fi co-prezentatori. Filmările vor începe chiar luna aceasta.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
anca pandrea 1 jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg