Mircea Radu revine la Metropola TV cu bateriile încărcate „E un show de televiziune cum nu s-a mai făcut!”

Ultima actualizare:

Mircea Radu continuă „Noi, românii”, emisia care de 3 sezoane, deja, aduce în fața telespectatorilor Metropola TV povești senzaționale ale românilor care au ales să-și construiască viața altfel.

În primul sezon, vedeta TV a călătorit prin Europa în căutarea românilor care au reușit să facă performanță în orașe importante, departe de țara natală. Sezonul 2 a prezentat povești ale românilor excepționali care au ales să facă performanță aici unde a decis Universul să-i localizeze.Acum, excepționalul continuă, iar Mircea Radu le propune telespectatorilor Metropola TV să cunoască românii care au decis să părăsească orașele și să-și continue existența la sat, acolo de unde a pornit esența.„“Întoarcerea la sat” se numește noul sezon al emisiunii „Noi, românii” și este viața celor care au lăsat orașul și s-au mutat la țară. E un show de televiziune cum nu s-a mai făcut, arată foarte bine, e proaspăt, cred eu că este ce trebuie. Producția vine cu un plus de dinamism față de sezonul trecut. “Noi, românii” este o emisie vie, cu cadre frumoase, montate măiestrit, în care punem accent pe discuții cu cei întorși la sat (dar nu gen “Viața Satului”, acele dialoguri pe malul râului până îi uită Dumnezeu) dar și pe senzații, mirosuri, gusturi și liniști pe care numai la sat le poți afla”, a declarat Mircea Radu.Emisiunea „Noi, românii. Întoarcerea la sat” va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, pe Metropola TV.

Tânjește după vacanța din Turcia

Printre altele, Mircea Radu s-a relaxat vara asta și într-o vacanță în Turcia, care i-a plăcut foarte mult. Omul de televiziune a studiat peisajul și și-a încărcat bateriile pentru sezonul de toamnă. Atent la detalii, Mircea Radu s-a întors cu gândul la toate frumusețile pe care le-a admirat în concediul de vară.

„Străzi pietruite care coboară spre chei printre narghilele, sarailii cleioase și baclavale cu fistic și miere...Pe drumul de întoarcere, covoare și covorașe multicolore atârnate de ziduri. Niciunul nu zboară – deci nu e ca-n 1001 de nopți?”, a notat Mircea Radu.

 „Sunt atras de un clește de scos dinți sub care e o etichetă pe care scrie „Sec.XIX”. Nu e cu mult diferit de ce am văzut eu într-un cabinet stomatologic, e drept, nici măselele nu s-au schimbat”, a mai punctat Mircea Radu în privința amintirilor din vacanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net