Program TV de Crăciun 2022. Ce vedem în seara de Ajun la televiziunile din România

Ultima actualizare:

Program TV de Crăciun 2022! Ca de obicei, în această perioadă festivă, televiziunile se bat în filme tematice şi ediţii speciale ale emisiunilor de divertisment. 

La Prima TV, în Ajun, debutează un nou show, “Totu-i fain”, prezentat de Diana Enache și Alin Pascal
La Prima TV, în Ajun, debutează un nou show, “Totu-i fain”, prezentat de Diana Enache și Alin Pascal

Anul acesta, televiziunile au în grila lor o nouă competiţie: cea a concertelor de Crăciun. Antena 1 transmite spectacolul realizat de Ştefan Bănică, PRO TV difuzează concertul intitulat „Vis de Crăciun” susţinut de Andra recent, iar TVR-urile mizează pe concertele tv moderate de Iuliana Tudor şi Paul Surugiu alias Fuego. Click! îţi prezintă cele mai importante repere din grilele posturilor tv autohtone.

Programul TV de Crăciun 2022 la Pro TV 

Andra a avut o serie de concerte intitulată “Vis de iarnă”, pe care a filmat-o și pentru PRO TV
Andra a avut o serie de concerte intitulată “Vis de iarnă”, pe care a filmat-o și pentru PRO TV

Când vine vorba de program TV de Crăciun 2022, Pro TV nu dezamăgește. La capitolul filme de Crăciun, în seara de Ajun se pot urmări la tv „Grinch”, animaţia (PRO TV, 10.00), comedia „Goana după cadou” (PRO TV, 11.45), clasicul „Miracolul de pe strada 34” (PRO TV, ora 13.30), hitul „Singur acasă 2: Pierdut în New York” (PRO TV, 20.00), cu Macaulay Culkin în rolul principal, comedia „Cine a anulat Crăciunul” (PRO TV, 00.45), animaţia „Polar Express” (Antena 1, 13.30 şi 01.30), „Vacanţa” (PRO Cinema, 20.30) şi altele.

În prima zi de Crăciun „plouă” din nou cu filme la PRO TV, printre care şi producţiile speciale „Crăciunul cu familia Krank” (12.30) şi „Fratele lui Moş Crăciun” (00.00).

Moment special de Crăciun 2022! PRO TV transmite a doua zi de Crăciun concertul realizat anul acesta de Andra, „Vis de iarnă”, de la ora 14.15.

Programul TV de Crăciun 2022 la Antena 1 

Bănică a reluat concertele de Crăciun la Sala Palatului, iar anul acesta se transmit la Antena 1
Bănică a reluat concertele de Crăciun la Sala Palatului, iar anul acesta se transmit la Antena 1

În ajun, Antena 1 difuzează în seara de Ajun o ediţie specială a emisiunii Te cunosc de undeva!, prezentată de Sore şi Pepe, de la ora 20.00, apoi, de la 23.30, concertul special de Crăciun susţinut anul acesta de Ştefan Bănică la Sala Palatului.

Pe 25 decembrie, Antena 1 difuzează, de la ora 13.30 filmul „Oglindă oglinjoară”, apoi, de la ora 20.00, filmul „Singur acasă”, după care emisiunea de divertisment „Gala de Crăciun iUmor”.

Program TV de Crăciun 2022 la Prima TV

De Ajun, la Prima TV debutează o nouă emisiune de divertisment, de la ora 16.00, intitulată „Totu-i fain” şi prezentată de Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, şi Alin Pascal. Seara, tot la Prima TV, de la 19.15 se transmite un spectacol de colinde din Maramureş.

În ziua de Crăciun, Prima TV are o ediţie specială „Poezie şi delicateţuri” cu Mircea Dinescu, de la 14.00. 

Program TV de Crăciun 2022 la Kanal D 

Kanal D are în programul serii de 24 decembrie, de la ora 19.00, o ediţie de sărbătoare a reality-show-ului „Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, iar de la 23.00 se transmite un episod aparte al serialului de comedie „Strada speranţei”.

Program TV de Crăciun 2022! Pe 25 decembrie, Kanal D transmite o nouă ediţie specială a reality-show-ului „Casa iubirii” (19.00), iar de la 23.00 transmite cel mai recent concert al trupei Voltaj.

Program TV de Crăciun 2022 la TVR

Fuego îi are invitaţi pe Marcel Pavel, Olguţa Berbec şi Narcisa Suciu
Fuego îi are invitaţi pe Marcel Pavel, Olguţa Berbec şi Narcisa Suciu

TVR 1 are în programul de sâmbătă două ediţii de colinde – „Tezaur folcloric” de la 13.00 şi de la 20.45 „Iată, vin colindători”.

La TVR 2 sărbătoarea e condusă astăzi de un program special realizat de Paul Surugiu, alias Fuego, „Drag de România mea”, de la ora 15.00.

Programul cel mai important al primei zile de Crăciun de la TVR 1 este „O dată-n viaţă”, prezentat de Iuliana Tudor, de la ora 20.45.  Iar TVR 2 difuzează ediţia specială a emisiunii realizate de Paul Surugiu, alias Fuego, „Drag de România mea”, cu invitaţi de excepţie: Paula Seling, Monica Anghel, Paula Hriscu şi, din Basarabia, Maria Iliuţ și Ansamblul “Crenguță de Iederă”, care vin cu tradiții și obiceiuri din zona lor.

Iuliana Tudor a pregătit o ediţie specială a emisiunii „O dată-n viaţă”
Iuliana Tudor a pregătit o ediţie specială a emisiunii „O dată-n viaţă”

Ediție specială a doua zi de Crăciun

TVR 1 difuzează luni o ediţie specială a emisiunii-concurs prezentate de Virgil Ianţu, „Câştigă România”, spectacol plin de culoare cu trei îndrăgiţi interpreţi de muzică populară: bănăţeanca Andreea Voica, bucureşteanca Maria Buză şi Dinu Iancu Sălăjanu (din Zalău, judeţul Sălaj).

Cei trei vor răspunde la ­întrebări legate de obiceiuri şi tradiţii de sărbători, dar ne încântă şi cu un scurt recital muzical, în care îl cooptează şi pe Virgil Ianţu, gazda concursului. Vedem mai multe luni, 26 decembrie, ora 21.00, în ediţia specială „Câştigă România”, la TVR 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net